tepiloxtl Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Hej. Pytanie mam. Jeśli ja i mój znajomy mamy różne DLC, to rynek przesyłek będzie się różnił? Mamy całkowicie inne przesyłki, a zlecenia z grubsza się zgadzają Link to comment Share on other sites More sharing options...
świstak cham Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Jak ty masz np. wszystkie DLC, czyli High Power Cargo Pack, DLC Skandynawia i DLC Going East!, a jak twój kolega np. ma tylko High Power Cargo Packi i Going East! to będzie miał po prostu mniej zleceń. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba Posted December 13, 2015 Author Share Posted December 13, 2015 Jak ty masz np. wszystkie DLC, czyli High Power Cargo Pack, DLC Skandynawia i DLC Going East!, a jak twój kolega np. ma tylko High Power Cargo Packi i Going East! to będzie miał po prostu mniej zleceń. Dokładnie tak. Im mniej DLC tym mniej zleceń mamy 1 www.ets2sync.com Synchronize your jobs with other players in 3 easy steps https://www.youtube.com/watch?v=2WuAGjBQX0A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobuzzz Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Pomysł dobry POPIERAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
AjsHDP Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Nie wiem czemu ale po synchronizacji teraz po każdym wyjściu z gry wyskakuje komunikat że gra przestała działać i czy wysłać plik crash.log Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba Posted December 30, 2015 Author Share Posted December 30, 2015 Nie wiem czemu ale po synchronizacji teraz po każdym wyjściu z gry wyskakuje komunikat że gra przestała działać i czy wysłać plik crash.log Też nie wiem i się nie dowiem dopóki nie wrzucisz crash loga gry. Jednak watpię żeby synchro było przyczyną, to tylko ingeruje w twój zapis gry, a gra wywala ci się po wyłączeniu. www.ets2sync.com Synchronize your jobs with other players in 3 easy steps https://www.youtube.com/watch?v=2WuAGjBQX0A Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo19_1f Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 mi niestety też nie działa programik do automatycznej synchronizacji zleceń ;( Robię tak jak jest tam napisane, ale po zapisaniu gry nie ma żadnego dźwięku informującego o procesie synchronizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegendLand Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 nie ma żadnego dźwięku informującego o procesie synchronizacji Wiesz, że synchronizacja polega na wpisaniu do Twojego save pewnej puli ładunków i nie ingeruje to w samą grę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxymiliano Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 co sie stanie po zmienieniu w konsoli tego g_save_format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Zmieni się format zapisu z binarnego na tekstowy. Zmiana zauważalna jest tylko w momencie próby otwarcia pliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxymiliano Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 czyli nei bedzie to w niczym crashowac? bo w tych wszystkich plikach to w ogarnianiu tego za dobry nie jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Nie. Co najwyżej zapis może trwać odrobinę dłużej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxymiliano Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Dziekuje za pomoc a i jeszcze pytanie czy jak pobiore te zlecenia to czy potem beda sie one aktualizowac co jakis czas tak jak normalnie czy nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek2402 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 Będą. Oczywiście z automata ETS2 a nie ets2sync Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo19_1f Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Wiesz, że synchronizacja polega na wpisaniu do Twojego save pewnej puli ładunków i nie ingeruje to w samą grę? Wiem, ale wiem też, że w programie o którym mówię (ETS2 Job Sync - link na poprzedniej stronie od s3ba11) jest wyraźnie napisane, że takowy dźwięk powinien być. Program nie musi ingerować w grę żeby wydać z siebie jakieś dźwięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Wiem, ale wiem też, że w programie o którym mówię (ETS2 Job Sync - link na poprzedniej stronie od s3ba11) jest wyraźnie napisane, że takowy dźwięk powinien być. Program nie musi ingerować w grę żeby wydać z siebie jakieś dźwięki. To prawda powinien być dźwięk i tak było. Program obecnie nie działa, niewiem dlaczego. Może trzeba podać ścieżkę do profilu ? www.ets2sync.com Synchronize your jobs with other players in 3 easy steps https://www.youtube.com/watch?v=2WuAGjBQX0A Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo19_1f Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Program chyba powinien wykryć ścieżkę automatycznie, co wg mnie robi, bo pokazuje poprawną. Chyba że trzeba wskazać dokładniejszą? U mnie jest C:\Users\pablo_000\Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles, w folderze profiles jeden folder z profilem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 Spróbuj wskazać ścieżkę do konkretnego profilu www.ets2sync.com Synchronize your jobs with other players in 3 easy steps https://www.youtube.com/watch?v=2WuAGjBQX0A Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo19_1f Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Niestety bez różnicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] Medyk Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 tak samo u mnie program nie dziala do tej pory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HubertHubioLKW Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Wszystko super fajnie tylko szkoda że gdy skorzystam z przeprawy promowej wywala mi gre Muszę na to uważać . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Wszystko super fajnie tylko szkoda że gdy skorzystam z przeprawy promowej wywala mi gre Muszę na to uważać . Zazaczasz przy synchro poprawnie dlc? www.ets2sync.com Synchronize your jobs with other players in 3 easy steps https://www.youtube.com/watch?v=2WuAGjBQX0A Link to comment Share on other sites More sharing options...
HubertHubioLKW Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Myślę że tak wszystkie DLC jakie tam są zaznaczam bo wszystkie mam . Czyli muszę coś źle robić ???? Da się normalnie korzystać z przepraw promowych ?? Bo zawsze jak skorzystam to potem muszę robić reset ekonomi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donius Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Cześć ! Zrobiłem wszystko jak należy zlecanie niestety się nie synchronizują, a było nie dawno wszystko dobrze Program działa czy jest jakaś awaria ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Myślę że tak wszystkie DLC jakie tam są zaznaczam bo wszystkie mam . Czyli muszę coś źle robić ???? Da się normalnie korzystać z przepraw promowych ?? Bo zawsze jak skorzystam to potem muszę robić reset ekonomi . Zaraz zaraz. Wcześniej pisałeś że wywala ci się gra, a nie robi reset ekonomi. Niestety ETS tak działa, że gdy użyjesz promu to zazwyczaj resetuje ekonomię. Podobnie przy szybkiej podróży, a nawet teleporcie do serwisu. Wtedy trzeba robić synchro ponownie. Cześć ! Zrobiłem wszystko jak należy zlecanie niestety się nie synchronizują, a było nie dawno wszystko dobrze Program działa czy jest jakaś awaria ? Działa, musiałeś co przeoczyć. www.ets2sync.com Synchronize your jobs with other players in 3 easy steps https://www.youtube.com/watch?v=2WuAGjBQX0A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts