Jump to content

Recommended Posts

Posted

Temat był dość popularny na starym forum, więc czemu by nie kontynuować go tutaj ;)

Skorzystam i przy okazji się zapytam:

Nie uważacie że coś siadło w optymalizacji od ostatniego patcha? Wcześniej przy 20 graczach mój komp jeszcze dawał rade, a teraz odczuwam spadki FPSów.

09f6a008f5b6e894gen.png

I5 4440 3.30Ghz ○ MSI GTX 760 2GB ○ Kingstone 4GB 1600mhz ○ HDD 1TB

Posted

U mnie jest na odwrót, po aktualizacji gra działa płynniej. Wcześniej przy 20 graczach w euro porcie gra zamieniała się w pokaz slajdów a chwile później wywalało mnie z gry. Teraz przy zapchanym dojeździe do portu gdzie jest multum graczy, płynność gry znacząco spada ale da się przejechać.

Posted

no niby DLC ale przecież jak koś se qo nie odpalił to mu nie powinno crashować.

Mi dzisiaj (w sumie to patrząc na qodzinę to wczoraj) tylko raz wywaliło, a tak to było qit.

A tak w oqóle to qolicie noqi?

forum.png

Posted

Czekamy na poprawki - mam nadzieje, że szybko to nadejdzie. :)  Jedziesz z towarem, już wjeżdżasz do miasta, przejechałeś pół mapy, a tu crash...

76561198036611996.png

Posted

Czekamy na poprawki - mam nadzieje, że szybko to nadejdzie. :) Jedziesz z towarem, już wjeżdżasz do miasta, przejechałeś pół mapy, a tu crash...

Wyrob sobie nawyk zapisywania gry na co drugiej stacji benzynowej albo na parkingach. Pomaga tez jak cie uderzy trol.

In-game nick: GeekPolak

Youtube Channel - Map editor tutorials for American Truck Simulator and more.  

Twitch Channel - Streaming trucking and other games.

Twitter - Updates when I go live.

4jpe7n.jpg2e3nwv7.jpg

Amerykanin polskiego pochodzenia, pozdrawiam wszystkich Polakow. Jesli ktos tu jest z Tychow, Slask, to daj mi znac.

Posted

Zapisywać się można podczas jazdy na dwa sposoby:

(1) Nowy, który został wprowadzony w wersji 1.14: Szybki zapis, który dostępny jest pod dowolnym przyciskiem (do ustawienia w ustawieniach klawiatury).

(2) Mniej bezpieczny (ze względu na niemożliwość kierowania w czasie jazdy) i niedostępny dla wszystkich gdyż wymaga włączenia konsoli '~' oraz wpisaniu komendy 'save'.

rtrn263.png

Posted

Hmm... czas pomarudzić. Fajny ten mod na zimę, ale wszystko zrobiło się takie szare wyblakłe włącznie z ciężarówką. No i fizyka została ta sama :/

09f6a008f5b6e894gen.png

Posted

Aj no wiem o tym, ale wcześniej była mowa o tym że będzie fizyka nowa. No nic trzeba się przyzwyczaić, fizyka mi tak nie przeszkadza co wyblakły lakier na ciężarówce :P Esteta ze mnie.

09f6a008f5b6e894gen.png

Posted

Nie chcę pisać żeby nie robić tej osobie kłopotów czy coś. Ale z tego co widzę post ten jest widoczny na forum. Nie patrzcie tak na te moje posty, temat w końcu po to jest żeby sobie po marudzić ;)

09f6a008f5b6e894gen.png

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.