Bambok Posted December 27, 2021 Report Posted December 27, 2021 Witam potrzebuje pomocy jak gram sobie w ets2 mp lub zwykly, nie wiem jak ale ciągle mi myszka spada na dół gdy nacisne pedał do tyłu to moge normalnie ruszać wie ktoś jak naprawić? (próbowałem ustawić kierownice)
[DJ Trans*058] djmtrlltc Posted December 27, 2021 Report Posted December 27, 2021 // Moved to Pomoc Regards, djmtrlltc TruckersMP Support + Translator & DBus Translator
JJay Posted December 29, 2021 Report Posted December 29, 2021 Witam, Dziękujemy za utworzenie wątku i skorzystanie z naszego forum. Na samym początku spróbuj przywrócić ustawienia do domyślnych w zakładce Kontrolery. Przypisane klawisze również przywróć do stanu początkowego, mam nadzieje, że któreś z powyższych pomoże. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Caramba2412 Posted January 1, 2022 Report Posted January 1, 2022 Witam @Bambok, Twój temat był nieaktywny przez 3 dni od ostatniej odpowiedzi. Z powodu braku aktywności będę musiała przenieść ten temat do sekcji Nieaktywnych tematów. Jeśli masz dodatkowe pytania, skontaktuj się ze mną w wiadomości prywatnej a otworzymy ten temat zgodnie z Twoją prośbą. Masz 1 tydzień na skontaktowanie się ze mną. Mam nadzieję że rozumiesz. Dziękuję wszystkim, którzy uczestniczyli. Z poważaniem, @Caramba2412 Wsparcie TruckersMP //Zablokowany i przeniesiony do Nieaktywnych tematów. Kind Regards, Caramba2412 |
Caramba2412 Posted January 8, 2022 Report Posted January 8, 2022 Witam serdecznie, Ze względu na brak odpowiedzi na ten temat po 1 tygodniu nieaktywności przeniosę go do Nierozwiązanych tematów. Jeśli nadal masz problemy, skontaktuj się z nami tutaj: https://truckersmp.com/support Z poważaniem, @Caramba2412 Wsparcie TruckersMP //Przeniesiono do Nierozwiązanych tematów. Kind Regards, Caramba2412 |
Recommended Posts