simsek4161 Posted May 10, 2021 Report Posted May 10, 2021 merhaba ben arkadaşlarımla oynamak istiyorum fakat aynı yere aynı şehirden yük alamıyoruz illaki birimizde olmuyor yardımcı olabilir misiniz
0 BloodHaven Posted May 11, 2021 Report Posted May 11, 2021 Merhaba, Hesabınızı World of Trucks'a bağlarsanız harici yüklerden veya harici piyasadan aynı yere yük bulabilirsiniz. Bunun dışında Virtual Speditor veya Trucky gibi harici programlar kullanarak kendinize aynı yükü yaratabilirsiniz.
0 ETS TÜRK Posted May 11, 2021 Report Posted May 11, 2021 WOT İLE ORTAK YÜK ALIMI; 1.Adım : Bir World Of Trucks hesabı açmalısınız. Buradan açabilirsiniz. 2.Adım : Profilinize bu hesabı bağlayın. (Oyun ekranında "Çevrimiçi" kısmında bulabilirsiniz.) 3.Adım : "Harici Sözleşmeler" kısmından aynı yükü alabilirsiniz. Not : Ayni anda tıklayıp almalısınız. UNUTMAYIN BU YÜKÜ TAŞIRKEN EN YÜKSEK HIZINIZ - 90KM/H - OLACAKTIR. İyi Forumlar ^^ ┌─────────────── • ✧✧ • ────────────────┐ TruckersMP Driver ▃▄▅▆▇█▓▒ GökBörü ™ ▒▓█▇▆▅▄▃ »» ———- Quality İs Not A Coincidence ———- «« VTC └─────────────── • ✧✧ • ────────────────┘ TruckersFM - 0:35 ━❍──────── -5: 32 ↻ ⊲ Ⅱ ⊳ ↺ VOLUME: ▂▃▄▅▆▇ % 100
0 Guest Posted May 11, 2021 Report Posted May 11, 2021 Merhaba @simsek4161, Word of trucks'a kayıt olup harici sözleşme alacaksınız veya aynı şehirden aynı şirketten muhtemelen aynı yere tek seferlik işler mutlaka vardır yoksa otelde uyuyup tekrar deneyin çıkacaktır. Saygılar, Aras'
0 Mehmet [25] Posted May 11, 2021 Report Posted May 11, 2021 Merhaba, Öncelikle ikinizinde Tercih Edilen Yük Mesafesi ayarı aynı derecede olmalıdır, örneğin ikinizde son seviyede olması gibi. Aynı yük alınması istenen her oyuncudaki yetenek puanları aynı derecede olmak zorundadır. Aynı yükü almak isteyen her oyuncular aynı şehirde olmak zorundadırlar. Saygılarımla, Mehmet[24]
0 SammyCat Posted May 11, 2021 Report Posted May 11, 2021 //Moved to Turkish Help - Yardım / Destek SammyCat - TruckersMP Retired Team Member Languages: Spanish (primarily) | English Report a player | Appeal a Ban | Feedback System | Forum & Ingame Rules | Supported MODs | MP Launcher Error Solutions Need help with something, or can't find a solution to your issue? Submit a ticket with the support team here!
0 Slusher34 Posted May 11, 2021 Report Posted May 11, 2021 Merhabalar Normal yük listesinde aynı yük çıkmaya bilir. Bunun sebebi save dosyası değişkeni olabilir. Aşağıya bir kaç seçenek yazıyorum. İstediğinizi deneyebilirsiniz. Arkadaşınız bir şehirden yük alıp o save dosyasını sizle paylaşabilir. World of Truck işlerinden aynı yüku alabilirsiniz. Harici yük denilen türde yükü aynı anda teslimata başla tuşuna basarak keyifli yolculuk yapabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir İyi oyunlar Kind regards, Slusher34 ¯\_(ツ)_/¯ About me: Forum Profile-TruckersMP Profile
0 Expectancy Posted May 11, 2021 Report Posted May 11, 2021 Merhaba, @simsek4161 Aşağıdaki konuya bakarak istediğiniz gibi yük oluşturabilirsiniz. Sincerely, Expectancy TruckersMP - Game Moderator • Useful Links • Official TruckerMP Rules | Support | Feedback | Reports | Appeal a Ban
0 OmSaL Posted May 11, 2021 Report Posted May 11, 2021 Merhaba, @simsek4161 Öncelikle, forumda bir konu oluşturduğunuz için teşekkür ederiz ve TruckersMP forumuna hoş geldiniz! Buradan bu programı yükleyerek, yük seçimi yapıp aynı yerden başlayıp farklı bir yere aynı anda yük götürebilirsiniz = https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?t=199114 Saygılarımla, OmSaL Report a User | Appeal a Ban | Feedback System | Support System | Knowledge Base | Event Request | Rules | Event Rules | Meet the Team | Join the Team
0 Ali. Posted May 15, 2021 Report Posted May 15, 2021 Merhaba, Konunuz, yazılan son yanıttan bu zamana 3 günden fazla bir süredir inaktif durumda. Bu nedenle, bu konuyu İnaktif Konular bölümüne taşımak zorundayım. Başka sorunuz varsa, bana veya başka bir Destek Takımı üyesine özel mesaj göndermekten çekinmeyin ve isteğinize göre bu konuyu tekrar açalım. //Kilitlendi ve İnaktif Konular'a taşındı Kind regards, Ali. TruckersMP Support System | Knowledge Base | TruckersMP Rules | Feedback System remember we were staring up to those peaks on the horizon +x
0 Ali. Posted May 21, 2021 Report Posted May 21, 2021 Merhaba, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulardan Çözülemeyen konulara taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! //Çözülemeyen Konular'a taşındı. Kind regards, Ali. TruckersMP Support System | Knowledge Base | TruckersMP Rules | Feedback System remember we were staring up to those peaks on the horizon +x
Question
simsek4161
merhaba ben arkadaşlarımla oynamak istiyorum fakat aynı yere aynı şehirden yük alamıyoruz illaki birimizde olmuyor yardımcı olabilir misiniz
10 answers to this question
Recommended Posts