KOJJJOT Posted December 17, 2020 Report Posted December 17, 2020 Witam. Mam problem iż wersja truckersMP jest starsza (1.39.1.5)niż wersja ets2 na steam (1.39.1.6). A w wersji beta zadna mi nie działa jak to naprawić?
EULas Posted December 18, 2020 Report Posted December 18, 2020 Moved to Polish Discussion > Pomoc Languages/Diller: (primary) / Useful Links/Önemli Bağlantılar: TruckersMP Rules/Kuralları | Recrutiment/İşe alım | Knowledge-base/Bilgi bankası
JJay Posted December 18, 2020 Report Posted December 18, 2020 Witam, Czy Twój problem dalej występuje? Jeśli tak poinformuj nas o tym, a my postaramy Ci się pomóc. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
KIUPIK Posted December 18, 2020 Report Posted December 18, 2020 Cześć, Kliknij opcję w sekcji beta na steam, aby nie wybierało żadnych wersji beta. Następnie odczekaj chwilę. Jeżeli problem nie ustępuje, działaj zgodnie z tym poradnikiem: https://truckersmp.com/knowledge-base/article/26 Jeżeli nie będziesz czegoś rozumiał lub wiedział, oznacz mnie tutaj lub pisz mi na PW. Pozdrawiam Jeżeli w jakiś sposób pomogłem, zostaw + Pozdrawiam
Ali. Posted December 22, 2020 Report Posted December 22, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek, napisz do mnie prywatną wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych Kind regards, Ali. TruckersMP Support System | Knowledge Base | TruckersMP Rules | Feedback System remember we were staring up to those peaks on the horizon +x
[C-S] WoTr Enjoyer Posted March 3, 2021 Report Posted March 3, 2021 wątek od dawna nieaktywny //przenoszę do nierozwiązanych
Recommended Posts