Guest Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 a mianowicie mam problem nie działa mi TuckerMp wyskakuje mi can not inject core(itd) wszystko robiłem co było napisane ogolnie w gogle probuje odpalic ATS zaktualizowane 1.39 i nie działa a mam konto od 2016 roku kiedys działało to teraz za grzyba niechce ,gry tez mam od tego roku ATS i ETS2 nie wiem czy to jest problem id steam czy cos innego gry mam zainstalowne na dysku D niby je widzi ale nie odpala nie mam pojecia o co kamon z tym jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Witam, Pomocne wątki znajdziesz w poniższym odnośniku: Zerknij w powyższy odnośnik, a w nim znajdziesz kilka pomocnych wątków. Warto również zerknąć tutaj: https://dompelenpomyslow.pl/truckersmp-cannot-inject-core-rozwiazanie-problemu-euro-truck-simulator-2-multiplayer-online/ Poinformuj nas czy Twój problem został rozwiązany. Z poważaniem, JJay Retired Team Member 1 Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winter~ Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 //Moved to Polish Help section - Pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 (edited) probowałem wszystkich metod odinstalowałem MP ,usunołem wszystkie foldery,wyczysciłem rejestr CC i zainatalowałem ponownie na dysku c\programfiles86 aktualizując,wskauzjąc gry na dysku E\steamlibary\steamaaps\cammon\Ats i Ets2 odpalam MP i wyskakuje to samo,ETS a 2 mam jeszcze na 1.36 wiec gdy daje lunch Ets2 to widomo pisze wersja nie zaktualizowana a jak na Ats-a to wyskakuje Cannot inject core (initialization of client failed) albo nic nie wyskakuje i sie wyłacza nie mam pojecia,co tu z tym grane mam tez antywirusa,wiec go wyłaczyłem ale to tez nic nie zmienia,oczywiscie program jak i odpalanie robiłem z pozycji admin,ogólnie obyty jestem z komputerem więc zrobiłem tak jak jest wszystko napisane chyba ze chodzi tu npze musi byc tak jak przykładzie podanym ze ma byc na dysku D\gry\steamlibary\steamaaps\cammon\gry a nie moze byc na dysku E\steamlibar\itd ale tez przenosiłem Ats-a na dysk C i było tak samo Edited December 16, 2020 by ARTEK.A 123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted December 16, 2020 Share Posted December 16, 2020 Witam, Czy mógłbym podzielić się z nami informacją z jakiego systemu operacyjnego korzystasz? Jest to Windows 10 /7 czy inny? Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIUPIK Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Cześć, Próbowałeś może reinstaslacji? (Gry lub klienta truckersmp) Zaktualizuj grę no najnowszej wersji też Pozdrawiam Jeżeli w jakiś sposób pomogłem, zostaw + Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 10 hours ago, KIUPIK said: Cześć, Próbowałeś może reinstaslacji? (Gry lub klienta truckersmp) Zaktualizuj grę no najnowszej wersji też Pozdrawiam witam Jesli chodzi o gry to usówałem wszyskie profile na ATS i ETS2 jeszcze na 1.36 ale tez nie działał MP teraz zaktualizowałem ATS-a 1.39 nie działa jest ten bład akualizuje ETS2-a do 1.39 i zobaczymy co bedzie,nie wiem co dokładnie chodzi ci o klienta TrukersMP zastanawiam sie nad usunieciem konta i stworzenie nowego ale nie mam pojecia czy to coś zmieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 On 12/16/2020 at 2:26 PM, JJay said: Witam, Czy mógłbym podzielić się z nami informacją z jakiego systemu operacyjnego korzystasz? Jest to Windows 10 /7 czy inny? Z poważaniem, JJay Retired Team Member Witam mam system win 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 witam Jesli chodzi o gry to usówałem wszyskie profile na ATS i ETS2 jeszcze na 1.36 ale tez nie działał MP teraz zaktualizowałem ATS-a 1.39 nie działa jest ten bład akualizuje ETS2-a do 1.39 i zobaczymy co bedzie,nie wiem co dokładnie chodzi ci o klienta TrukersMP zastanawiam sie nad usunieciem konta i stworzenie nowego ale nie mam pojecia czy to coś zmieni Witam mam system win 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali. Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek, napisz do mnie prywatną wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych Kind Regards, Ali. TruckersMP Senior Support Manager TruckersMP Support System | Knowledge Base | TruckersMP Rules | Feedback System remember we were staring up to those peaks on the horizon +x Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolskiBelgia6 Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 wątek od dawna nieaktywny //przenoszę do nierozwiązanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolskiBelgia6 Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts