Guest Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 a mianowicie mam problem nie działa mi TuckerMp wyskakuje mi can not inject core(itd) wszystko robiłem co było napisane ogolnie w gogle probuje odpalic ATS zaktualizowane 1.39 i nie działa a mam konto od 2016 roku kiedys działało to teraz za grzyba niechce ,gry tez mam od tego roku ATS i ETS2 nie wiem czy to jest problem id steam czy cos innego gry mam zainstalowne na dysku D niby je widzi ale nie odpala nie mam pojecia o co kamon z tym jest
JJay Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 Witam, Pomocne wątki znajdziesz w poniższym odnośniku: Zerknij w powyższy odnośnik, a w nim znajdziesz kilka pomocnych wątków. Warto również zerknąć tutaj: https://dompelenpomyslow.pl/truckersmp-cannot-inject-core-rozwiazanie-problemu-euro-truck-simulator-2-multiplayer-online/ Poinformuj nas czy Twój problem został rozwiązany. Z poważaniem, JJay Retired Team Member 1 Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Winter~ Posted December 14, 2020 Report Posted December 14, 2020 //Moved to Polish Help section - Pomoc
Guest Posted December 16, 2020 Report Posted December 16, 2020 (edited) probowałem wszystkich metod odinstalowałem MP ,usunołem wszystkie foldery,wyczysciłem rejestr CC i zainatalowałem ponownie na dysku c\programfiles86 aktualizując,wskauzjąc gry na dysku E\steamlibary\steamaaps\cammon\Ats i Ets2 odpalam MP i wyskakuje to samo,ETS a 2 mam jeszcze na 1.36 wiec gdy daje lunch Ets2 to widomo pisze wersja nie zaktualizowana a jak na Ats-a to wyskakuje Cannot inject core (initialization of client failed) albo nic nie wyskakuje i sie wyłacza nie mam pojecia,co tu z tym grane mam tez antywirusa,wiec go wyłaczyłem ale to tez nic nie zmienia,oczywiscie program jak i odpalanie robiłem z pozycji admin,ogólnie obyty jestem z komputerem więc zrobiłem tak jak jest wszystko napisane chyba ze chodzi tu npze musi byc tak jak przykładzie podanym ze ma byc na dysku D\gry\steamlibary\steamaaps\cammon\gry a nie moze byc na dysku E\steamlibar\itd ale tez przenosiłem Ats-a na dysk C i było tak samo Edited December 16, 2020 by ARTEK.A 123
JJay Posted December 16, 2020 Report Posted December 16, 2020 Witam, Czy mógłbym podzielić się z nami informacją z jakiego systemu operacyjnego korzystasz? Jest to Windows 10 /7 czy inny? Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
KIUPIK Posted December 17, 2020 Report Posted December 17, 2020 Cześć, Próbowałeś może reinstaslacji? (Gry lub klienta truckersmp) Zaktualizuj grę no najnowszej wersji też Pozdrawiam Jeżeli w jakiś sposób pomogłem, zostaw + Pozdrawiam
Guest Posted December 17, 2020 Report Posted December 17, 2020 10 hours ago, KIUPIK said: Cześć, Próbowałeś może reinstaslacji? (Gry lub klienta truckersmp) Zaktualizuj grę no najnowszej wersji też Pozdrawiam witam Jesli chodzi o gry to usówałem wszyskie profile na ATS i ETS2 jeszcze na 1.36 ale tez nie działał MP teraz zaktualizowałem ATS-a 1.39 nie działa jest ten bład akualizuje ETS2-a do 1.39 i zobaczymy co bedzie,nie wiem co dokładnie chodzi ci o klienta TrukersMP zastanawiam sie nad usunieciem konta i stworzenie nowego ale nie mam pojecia czy to coś zmieni
Guest Posted December 17, 2020 Report Posted December 17, 2020 On 12/16/2020 at 2:26 PM, JJay said: Witam, Czy mógłbym podzielić się z nami informacją z jakiego systemu operacyjnego korzystasz? Jest to Windows 10 /7 czy inny? Z poważaniem, JJay Retired Team Member Witam mam system win 7
Guest Posted December 19, 2020 Report Posted December 19, 2020 witam Jesli chodzi o gry to usówałem wszyskie profile na ATS i ETS2 jeszcze na 1.36 ale tez nie działał MP teraz zaktualizowałem ATS-a 1.39 nie działa jest ten bład akualizuje ETS2-a do 1.39 i zobaczymy co bedzie,nie wiem co dokładnie chodzi ci o klienta TrukersMP zastanawiam sie nad usunieciem konta i stworzenie nowego ale nie mam pojecia czy to coś zmieni Witam mam system win 7
Ali. Posted December 23, 2020 Report Posted December 23, 2020 Wątek nieaktywny Jeśli chciałbyś abym przywrócił ten wątek, napisz do mnie prywatną wiadomość //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych Kind regards, Ali. TruckersMP Support System | Knowledge Base | TruckersMP Rules | Feedback System remember we were staring up to those peaks on the horizon +x
[C-S] WoTr Enjoyer Posted March 3, 2021 Report Posted March 3, 2021 wątek od dawna nieaktywny //przenoszę do nierozwiązanych
[C-S] WoTr Enjoyer Posted March 3, 2021 Report Posted March 3, 2021 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych
Recommended Posts