Jump to content
C-D Intersection ×

verhoeven

Veteran Driver VII
 TruckersMP Profile
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About verhoeven

 • Birthday 10/21/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  oud-beijerland
 • Interests
  eurotruck simulator.
 • Preferred Trucks
  Scania
  Volvo
 • EU Garage Location
  The Netherlands: Rotterdam
 • Known languages
  Nederlands

External Websites

Recent Profile Visitors

3296 profile views

verhoeven's Achievements

2

Reputation

 1. Kevin is een topper van een chauffeur!

   

  Is altijd gezellig en spraakzaam en schijnt graag een lichtje bij :P

  Kortom een zeer gewaardeerd team lid ^^

 2. Ik ben Al tijden lid ken een hoop vtc, en vind deze vtc nog altijdd een voorbeeld vtc voor een helehoop anderen vtc's. Ook is dit een vtc waar begrip en respeckt naar elkaar bovenaan staat.
 3. Ik ben sins gister hier aangenomen. Inderdaat alles vrijwillig. Zeer gezellig en leuk. Ga hier zeker vewl plezier beleven! De moeite waard zz is echt de beste vtc. Vind ik. Gr.kevin verhoeven.
 4. Vele gezonde en veilige goede jaaren met veel plezier gewenst. Gr.kevin.
 5. Ik heb ook altijd me livestream aan. Dus alles sta op een record bij mij. Maar inderdaat zijn er geregeld mensen die de auto niet gebruiken zoals het hoord en gewoon 200kmph over de weg scheuren. Soms is auto wel makkelijk, maar hou je dan aan de regels. En int echt mag je met 3 baans op een truck ook alleen 2 rechtse rijbanen gebruiken. Dus als skoda rijder heb je dan voordeel. Maar dan nog. Sommigen vergeten dat het een simulator is. Simulator is nagemaakt vanuit het echt. Dus jammer dat sommigen dan weer niet serieus op mp rijde. Ik ben zelf wel serieuze rijder dus.
 6. ondanks dat ik je meerdere keren heb geprobeerd te benaderen via wat voor forum/ website dan ook.
  en nog steeds geen contact heb gehad met jou heb ik als nog een aantal vragen die ik je opdeze manier dan maar openbaar ga vragen met link en alles.
   
  mag je te eerste vragen aan bedrijven die LINKPARTNER met jou willen worden om een kvk nummer ?
  https://postimg.org/image/jijmytiu7/  link als bewijs in dien zijn website in tussen verandert mocht zijn
  http://recotransportvtc.jimdo.com/linkpartners/ik-wil-linkpartner-worden/ website link
   
  ten tweede zie ik namen van leden die jij niet meer hebt zo als bijvoorbeeld stan pittens die inmiddels voor ons rijd en niet voor jou
  mag jij zo maar hun namen gebruiken op een website waar zij de toestemming van in hebben getrokken, terwijl jij ze nog steeds gebruikt op je website?
  volgens mij kan je daar voor aangeklaagd worden als ik me niet vergis.
  https://postimg.org/image/pg73h07in/  link als bewijs in dien zijn website in tussen verandert mocht zijn
  http://recotransportvtc.jimdo.com/werknemers/chauffeurs/ website link
   
  daarnaast zie ik nog LINKPATNERS staan op je website zo als GOOGLE EN STEAM EN IKEA
  als ik me niet vergis mag je hun namen niet eens gebruiken om dat je daar geen toestemming voor hebt van de desbetreffende bedrijven.
  ook daar voor kan je aangeklaagd worden!
  https://postimg.org/image/svxlotia7/ link als bewijs in dien zijn website in tussen verandert mocht zijn
  http://recotransportvtc.jimdo.com/linkpartners/ website link

 7. maar vraag, ik heb op mme game pc 32 bits is er iets zodat de mp daar ook op werkt?
 8. hallo, dit is ook meer een probleem voor de admins, maar ga het toch neerzetten. ben zelf eigenaar van de vtc reco transport, en ik en meerderen hebben hier last van, een paar zijn ook al eens geband door dit probleem, maar was het beetje zat nu, dus denk ik ga het toch posten. het probleem is het volgende, je wild normaal rijden, tijdens het sturen, of je wild sturen, blijf het spel door rijden eigelijk, maar loopt hij ook vast, en kan ik niks doen, terwijl ik maar toe moet kijken wat me truck gaat doen, voor een ander lijkt dit dus rammen met opzet, en heb wel eens van 1 van onze leden, een video gezien die hij van de admin kreeg, gezien hij dit ook had, en dat klopt dat het daarop niet te zien is maar opsetterlijk lijkt, dit is alleen voor de speler zoals mij en anderen die er last van heb hinderlijk, je wild sturen en kan niks, maar je truck rold verder en je kan niks doen, tot hij het eindelijk weer doet. draai je stuur iets en je wild rechtsturen, ook vaak dan blijf hij hangen, en op je beeldscherm en voor anderen stuurt hij dus door, en rijd hij door, maar zelf kan je niks meer doen. ik hoop zo het rare probleem goed te hebben uit gelegt. .ps. in de singel player heb ik het probleem niet, alleen heb ik het in de multiplayer.
 9. Sorry voor dubbelle post maar kon niet wijzigen. Maar wilde er nog even wel bijvoegen. Dat ik ook jullie standpunt wel respeckteer. En ntuurlijk zoals gezegt scoor je wel een groot punt, wand nee je roept niet lidl is beter in een jumbo. Maar het deed mij gewoon beetje zeer om het zo te noemen omdan gewaarschuwt te worde voor iets wat niet opzetteljjk is geweest. En me niet van bewust ben.
 10. Dar is waar. Maar het was van mij kant geen eens doel bewuste raclame. Het werd zo opgevat. Daarbij kreeg ik een waarschuwing, omdat ik het vaker deed. Nou leg mij maar uit hoe en wanneer?
 11. Denk plaats ook eens mijn mening. ben namelijk vandaag en gister even op bezoek geweest gewoon gezellig op die vtc. onbewust maakte ik blijkbaar raclame dat mocht niet. oke moeten ze zelf weten, ik wil ze ook niet afkraken. maar persoonlijk vind ik het niet realisities. in het echten bedrijfsleven is concurentie met elkaar normaal, en ook raclame. ik heb ook als ik door de jumbo bijvoorbeeld loop, en er een folder van de lidl zou worden neer gelecht, nooit gezien dat er iemand zij, die folder mag hier niet liggen hoor, wand dat is raclame. tja de persoon zelf kiest uit eindelijk toch? maar ik wilde gewoon me mening even kwijt. en wens deze vtc ondangs ik me er niet thuis voeld, verder wel geluk en veel suck6 met hun vtc! gr.kevin
 12. verhoeven

  Stuurtje

  Ik speel met g27 die raad ik zeker aan. Hij is prijzig maar je betaalx echte kwaliteit. En bied kwalitijd en mogelijkheden die het spelzoo realisties maken,dat geen enkeld goedkoop stuur tegenop kan.
 13. ik ben wel ook wat later maar wilde toch reageeren. gezien ik overal beetje rond aan het kijken bend op het forum. maar als je op zoek bend naar een vtc raad ik aan om te kijken in het topick bedrijfen, onder de taal die je wild, zelf ben ik directeur van een eigen vtc bedrijf, namelijk reco transport.
 14. ik heb zelf de g27, en persoonlijk vind ik dat de beste van alle sturen.
 15. ben het wel van het meer rapporteren met de gameadministrator eens. ik had toen ik het last van meer keer rapporteren de zelfde gedachten, ik dacht van zo dan gaan ze het nog drukker krijgen met dubbel reports. en 1 keer is al genoeg dus. maar goed ik vind het raporteren ingame wel makkelekijk inderdaad
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.