Jump to content
C-D Intersection ×

Twinone020

Veteran Driver IV
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Twinone020

Recent Profile Visitors

900 profile views

Twinone020's Achievements

0

Reputation

  1. Beste Welkom bij de pagina van VTC J&J transport. na lang wikken en wegen hebben wij besloten om toch naar de MP te komen. Wij zijn een VTC die over heel Europa/Amerika rijden. onze 2 hoofdkantoren in Europa zitten in Rotterdam en Aalborg vanuit hier plannen wij jullie overal heen. vanuit Amerika zitten wij in Los Angèles. Wij rijden over het algemeen met Scania en DAF Wij rijden alles, van bouw materialen tot aan koel transport. Wij zijn momenteel ook opzoek naar ervaren en goede chauffeurs die weten hoe het spel werkt en geen grappen uithalen in de mp of Singleplayer die ook niet steeds van trucks verwisselen. Dan zijn wij op zoek naar jou, ben je Minimaal 13 jaar oud en kan je minimaal 5 ritten per week rijden? heb je ervaring met mods en Sped-V en hun telementry dan ben je van harte welkom bij ons. Ervaring met TS3 is van belang heb je dit niet kan je ook niet in aanmerking komen. ben je aangenomen heb je een proeftijd van een maand,het is dus belangrijk om te zorgen dat je een eigen truck hebt. na een maand kan je mits je goed werk levert een truck van ons krijgen plus trailer. ons TS3 kanaal jenj.ddns.net Website: http://www.jenjtransport.tk/
  2. oke Thanks alot i will check everything
  3. When i'm streaming in MP i will be kicked out of it because my ping is sky high what can i do about it ? i play in europe 1.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.