Jump to content
Sign in to follow this  
Samito_BG

Съвети за C-D път.

Recommended Posts

9 СЪВЕТА ЗА CD ROAD

Пътят минава от Calais до Duisburg и е дълъг 450 км.
Обикновено може да бъде много пренаселено и натоварено. И ако сте някой, който харесва трафика, това може да е правилното място за шофиране.

 

Ето моите съвети.

 

 1. БЪДЕТЕ ТЪРПЕЛИВ: Може да ви звучи много объркващо като съвет, но повярвайте ми... Имате нужда от много търпение, тъй като много шофьори карат и/или се блъскат само за забавление и да съсипят опита на всеки друг.
 2. QUICKSAVE: В случай, че се забъркате в инцидент, можете да заредите последния autosave (На всеки 5 минути). Това е много полезно, но не толкова полезно, колкото quicksaving: Първо задайте keybind за quicksave в настройките. След това, когато усетите, че ще се случи нещо наистина лошо, натискате клавиша. Той ще ви върне в положението, в което сте били преди 10 секунди в ghost mod. Моля, направете услуга на себе си и на другите... Преди да направите quicksave отбийте от пътят и след това можете да го направите. Ако направите вашият quicksave по средата на пътя, ще се върнете по средата и други играчи могат лесно да мислят, че не сте в ghost mod и следователно ще се отклонят и вероятно ще се блъснат. (Не работи с external contracts).
 3. НЕ ПО БЪРЗО ОТ 80-90 КМ/Ч: Обикновено има задръствания по този път. Ако карате бързо и има опашка от хора, вероятно няма да имате достатъчно време и пространство, за да спрете. Следователно ще се блъснете в камиона пред вас (и вероятно ще бъдете записани и баннати).
 4. НЕ СВИРЕТЕ ПОСТОЯННО В ТРАФИКЪТ: Това е досадно и няма да помогне на трафика да мръдне и всъщност хората ще се притесняват и дори могат да ви запишат!
 5. ИЗПОЛЗВАЙТЕ АВАРИЙНИТЕ СВЕТЛИНИ, КОГАТО СТЕ ПОСЛЕДНИ В ЗАДРЪСТВАНЕ: Не е необходимо, но е хубав начин да кажете на играча зад вас, че пред вас има задръстване.
 6. ПРЕДСТАВЛЯВАЙТЕ, ЧЕ ПЪТЪТ Е ДОПЪЛНИТЕЛЕН ДРУГ ПЪТ В ИГРАТА: Карайте нормално. когато трябва да спрете, можете да се дръпнете и да пуснете другите. Следвайте правилата и знаците. Използвайте мигачите...
 7. АКО СЕ ИЗМОРИТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЧАТА: Понякога чатът може да бъде глупав, забавен и всичко това да става едновременно.
 8. БЪДЕТЕ ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН (ИЛИ ЛОШ) ЗА ДРУГИТЕ: Ако някой е ударен, не го обиждайте (не е негова вина!) Ако някой иска да влезе на пътя, нека го пусне. Ако някой използва дълги светлини, защото сте "бавен", кажете му да отиде да играе в аркаден режим. Ако някой моли за помилване, защото случайно се е разбил с вас, просто напишете "няма проблем", "добре е" и така нататък.
 9. CB RADIO: CB радиото е гласовият чат. Ако лесно се притеснявате от хора, които духат на микрофоните си, хора, които говорят език, който не знаете, хора, които взривяват музика с усилен бас или просто чуват гласове, можете да го изключите в настройките за мултиплейър.

 

НА ПЪТЯ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ:

 

 • 3 бензиностанции
 • 1 Влаков прелез
 • Много кръстовища
 • Много криви завой (някои са малко опасни)
 • Много хора

 

Това е първото съдържание, което качвам. Съжалявам, ако граматиката не е най-добрата. Приятно шофиране, хубав ден! 😊

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...