Fiqu Posted December 6, 2019 Report Posted December 6, 2019 nie moge wesc do multipalyer bo gdy wyskakuje mi ze nie mama aktualizacji 1.36 a mam jom zainstalowanom na stemie
Linciano Posted December 6, 2019 Report Posted December 6, 2019 //moved to polish Help section - Pomoc
MarkON Posted December 9, 2019 Report Posted December 9, 2019 Witaj @Fiqu Od czasu napisania Twojego postu minęło kilka dni. Poniżej przedstawię w podpunktach jakie działania należy wykonać aby zagrać w trybie wieloosobowym (MP) obecnie. (Z racji tego iż na publicznym koncie Steam połączonym z TruckersMP posiadasz tylko ETS 2 (nie masz w bibliotece ATS'a). Domniemam iż problem dotyczy gry Euro Truck Simulator 2 i dlatego podam rozwiązanie związane z tą właśnie grą.) Na tą chwilę aby zagrać w trybie wieloosobowym powinieneś mieć wersję gry Euro Truck SImulator 2: 1.36.2.2s Sprawdź, czy aby na pewno posiadasz najnowszą wersję gry Euro Truck Simulator 2 w: Steam - Biblioteka - Euro Truck Simulator 2 - Prawy przycisk myszy - Właściwości - BETA - BRAK - anulowanie udziału we wszystkich betach (jeżeli masz inną wersję zmień na podaną) Zainstaluj aktualizację (jeśli miałeś ustawione inaczej i pobiera Ci się najnowsza wersja ETS 2) Uruchom ponownie Steam Uruchom launcher TruckersMP jako administrator (zainstaluj aktualizacje - jeśli takowe są na launcherze) i uruchom tryb wieloosobowy Jeżeli wykonasz powyższe czynności i nadal będzie wyskakiwał komunikat o nieprawidłowej wersji przeczytaj ten poradnik: Jeśli rozwiązania zawarte w nim nie pomogą i nadal nie będziesz w stanie uruchomić TruckersMP, napisz. Mam nadzieję iż uda Ci się rozwiązać problem i będziesz mógł grać w trybie wieloosobowym. Pozdrawiam MarkON (gracz-Veteran Driver)
JJay Posted December 14, 2019 Report Posted December 14, 2019 Witam, W związku z tym, że wątek był nieaktywny przed 3 dni zmuszony jestem zamknąć, oraz przenieść wątek do Nieaktywnych tematów. Pamiętaj, że możemy przywrócić wątek na Twoją prośbę. Wystarczy, że odezwiesz się do mnie w prywatnej wiadomości na forum. Jeśli masz do mnie pytania śmiało pisz w prywatnej wiadomości. Na ten moment zamykam wątek z powodu wymienionego powyżej. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support // Zamykam i przenoszę do Nieaktywnych tematów Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
JJay Posted December 22, 2019 Report Posted December 22, 2019 Witam, Od czasu mojej ostatniej wiadomości minął tydzień. Wątki, które są w Nieaktywnych tematach po tygodniu nieaktywności zostają przeniesione do Nierozwiązanych tematów. Tak samo jak w innych przypadkach zmuszony jestem umieścić Twój wątek w Nierozwiązanych tematach. Jeśli będziesz miał do mnie pytania skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości. Również chciałbym wspomnieć, że jeżeli w przyszłości natkniesz się na problem, którego nie będziesz w stanie rozwiązać samodzielnie możesz skontaktować się z nami tutaj: https://truckersmp.com/support/tickets W powyższym odnośniku utwórz bilet, w którym opisz występujący problem. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support // Przenoszę do Nierozwiązanych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Recommended Posts