fragusiek9 Posted November 2, 2019 Report Posted November 2, 2019 Witam! Mam następujący problem z ProMods Gdy wchodzę na SinglePlayer i chce sobie wczytać save'a z multiplayera (ProMods) aby np. przetepać się do innego miasta i oddać tam ładunek to wyskakuje błąd, że "Wykryto zmiany w grze [...]" a w consoli pojawia mi się taki błąd " <ERROR> [model] Unknown look name 'asphalt' on model '/model/road/stripes_prefab_eu_land_02a.pmd' " Przed chwilą nawet pobrałem ProMods'a od nowa i nadal wyskakuje ten błąd, nie wiem z czym to jest związane.
JJay Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Problem nie dot. modyfikacji TruckersMP. // Przenoszę do Off topics Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
fragusiek9 Posted November 8, 2019 Author Report Posted November 8, 2019 Można zamknąć owy temat na forum i dać go do archwium.. Rozwiązanie? - Po wygenerowaniu pliku def z special transport (oczywiście mając ten dodatek) problem znikł i już się nic nie pojawia.. @Bronek02
Bastet. Posted November 25, 2019 Report Posted November 25, 2019 Witam @FrAgUsIeK, Z uwagi na to, że ten wątek był nie aktywny przez ponad 14 dni, zostanie on teraz zamknięty i przeniesiony do archiwum. Z poważaniem, Chris [PL] TruckersMP Community Moderator //Zamknięty & Przeniesiony do archiwum
Recommended Posts