Jump to content

Onthulling ProMods Ondersteuning


Recommended Posts

 • Community Manager

Hallo iedereen!

 

Bedankt voor de enorme steun die jullie allemaal hebben getoond tijdens de stream en op onze netwerken! Dit was een recordaantal activiteiten op al onze online netwerken, zonder jullie allemaal zou dit niet mogelijk geweest zijn. Enkele cijfers:

 

 • +600 subs op YouTube tijdens de stream
 • Piek van 2315 kijkers op onze stream
 • +1500 volgers op onze Instagram sinds de start van de teasers
 • Trending op YouTube Gaming & YouTube in het algemeen
 • Veel meer verbroken records op Facebook, Twitter, Discord en ook op ProMods

 

Sinds we de ondersteuning voor ProMods hebben onthuld is het tijd om een kleine samenvatting te geven over de belangrijke dingen die tijdens de stream gezegd zijn. Meer gedetailleerde informatie zoals Knowledge Base artikelen en andere Blog Posts zullen dichter bij de release beschikbaar worden gesteld.

 

te9S0KS.png

 

ProMods ondersteuning

Wanneer wordt ProMods ondersteund?

Ons doel is om ProMods tegen het einde van de maand (september) te ondersteunen, maar realistisch gezien zal dit waarschijnlijk midden oktober zijn. Dit geeft beide teams van TruckersMP en ProMods tijd om de laatste kleine problemen op te lossen, zodat een goed product uitgebracht kan worden. Een mogelijkheid is dat de release kan worden uitgesteld als SCS met een spelupdate uitkomt die extra werk vereist bij TruckersMP of ProMods.

 

Kan ik na de release met de huidige versie van ProMods spelen?

Neen, u kan ProMods 2.41 niet gebruiken op multiplayer. Multiplayer wordt ondersteund vanaf versie 2.42, waarvan een betaversie is gebruikt voor de onthulling. Dus als u van plan bent om ProMods al te downloaden en u bent niet van plan om het in singleplayer te spelen, dan raden we u aan om te wachten tot de release van 2.42

 

Heb ik alle map DLCs nodig om in de toekomst op TruckersMP te kunnen spelen?

Neen, we zullen u nooit dwingen om DLCs te kopen. Echter het bezitten van alle map DLCs is een vereiste om ProMods te kunnen spelen en als zodanig zal dit ook vereist zijn op de ProMods server.

 

Hoe wordt de ProMods server ingesteld?

De ProMods server wordt een aparte server met 2500 plaatsen in simulatiemodus. Na verloop van tijd zullen we de prestaties van de server evalueren en kijken of het aantal sloten kan worden verhoogd als er behoefte aan is. Externe contracten zullen niet werken omdat World of Trucks de toegevoegde en (sterk) gewijzigde gebieden niet ondersteunt. NCZ-zones zullen op dezelfde manier werken als andere servers, zodat bedrijven, services, veerboten en garages een veilige doorgang garanderen. Andere TruckersMP functies zoals de auto en de caravan, werken ook op de ProMods server. U zal echter niet in staat zijn om ladingen met de caravan buiten de basis map en SCS DLCs te selecteren.

 

Officiële TruckersMP partners

Met de ondersteuning van ProMods kondigen we ook een samenwerking aan met het ProMods Team. Officiële partners zijn groepen waarmee we een wederzijdse gunstige relatie kunnen opbouwen voor samenwerking, kennisdeling, enz. Dit is ons eerste officieel aangekondigde samenwerking, maar er is nog een andere samenwerking op komst.

 

Ander nieuws

AI-verkeersondersteuning

Het project wordt niet geschrapt, maar omdat SCS nog steeds voortdurend wijzigingen aanbrengt in de AI is het voor ons erg moeilijk om het project af te ronden omdat het werken met de AI zeer complex is. Op het moment dat we voor het eerst de video van het AI-verkeer in de multiplayer lieten zien, hadden we een werkend prototype. Helaas heeft SCS vervolgens door de tijd heen nieuwe spelversies uitgebracht met een enorme verandering van de AI die ze sindsdien steeds hebben verbeterd.

 

ETS2Map

We werken eraan om ETS2Map weer up-to-date te krigen en goed te laten functioneren. Onze eerste focus is om de basis map volledig ondersteund te krijgen, waarna we de ProMods map zullen toevoegen.

 

Reveal stream en trailers

U kan hier de stream herbekijken. Onze eigen reveal trailer die we aan het begin van de stream lieten zien is hier te vinden. Vergeet ook de trailer van ProMods te bekijken, die kan u hier vinden.

 

Speciale dank

Een special woord van dank gaat uit naar iedereen bij TruckersMP en Promods voor het mogelijk maken van dit alles. De eervolle vermeldingen gaan naar:

 

 • mwl4 (TruckersMP)
 • Smoky_TMP (TruckersMP)
 • ShawnCZek (TruckersMP)
 • Krashnz (TruckersMP)
 • Prime (TruckersMP)
 • Nico (ProMods)
 • ScuL (ProMods)
 • bricksathome (ProMods)

 

Nogmaals bedankt voor uw geweldige steun en we zien u snel weer!

 

TruckersMP team


Originele blog post op de hoofdpagina

 • Upvote 1
 • Love it! 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...