Jump to content
Sign in to follow this  
InvisibleRaptor

Vânătoarea Ouălelor de Paște - 21 Aprilie 2019

Recommended Posts

Salutări!

Paștele de Duminică vine weekend-ul acesta, și suntem cu siguranță emoționați pentru el! Anul trecut, am avut o imensă Vânătoare de Ouă în Germania - și a fost un succes.
Am plăcerea să anunț pentru 2019, că vom organiza altă Vânătoare de Ouă, anul acesta în California!
nlUchlw.png
Sunteți invitați să ni vă alăturați pe data de Duminică 21 Aprilie 2019 de la ora 19:00  la 23:00 (ora României) în evenimentul nostru incredibil care urmează, unde aveți șansa să câștigați câteva premii fantastice!
Fus orar alternativ: https://notime.zone/LcWdx7r4yNWXO

 Cum se joacă
 

 

Șase ouă sunt ascunse în California. Găsirea lor înaintea celorlalți este obiectivul tău principal. Dacă ieși în top trei ai participanților care au găsit toate ouăle, vei primi un premiu special.
Ouăle sunt reprezentate de echipa noastră Staff, care vor avea ca tag, culoarea oului reprezentat de ei, în limba engleză (exemplu: Yellow Egg). Ei nu vor apărea pe TAB, deci pentru a-i găsi, trebuie să fi vigilent și trebuie să te uiți după ei pe GPS!

Aici găsiți cum funcționeaza totul:

1.Conecteaza-te la server-ul Easter Egg Hunt 2019 de pe American Truck Simulator, pregatit să începi la ora 19:00 (România). Coliziunea cu alți jucători va fi dezactivată.
2. Te vei întâlni cu ceilalți participanți în Los Angeles, Orice curte a unei companii, trotuar, bandă de urgență, ca loc de parcare este ok. Lăsați-vă remorcile acasă, nu aveți nevoie de ele.
3. Aveți patru ore, de la 19:00 la 23:00 să vă faceți călătoria prin California. Tu alegi ce drum să iei prima dată. Călătoria prin garaje este acceptată.
4. Când ați găsit unul, apăsați TAB, să vă vedem numele. Apoi faceți un screenshot apăsând F12, pentru a dovedi că l-ai găsit.
5. Când ai găsit toate ouale, ești eligibil să intri în competiție completând forumularul nostru. Veți primi instrucțiunile duminică.


Forumular: https://forms.gle/Bt6MG8z7xcjUzrhv7

 Premii
 

 

După eforturile voastre de a vâna ouă, mai jos veți găsi premiie:

Câștigătorul (primul care a găsit toate ouăle) - £25 Card cadou Steam
Participant (al doilea care a găsit toate ouăle) - £14 Card cadou Steam
Participant (al treilea care a găsit toate ouăle) - £10 Card cadou Steam

Cadourile lui Digital se vor converti automat în valuta ta. Câștigătorii premiilor se  vor anunța după eveniment!

În plus, toți participanții care au vânat cu succes toate ouăle și ne trimit asta până la finalul evenimentului, vor primi un Premiu pe profilul lor!
Premiile de pe profil sunt foarte exclusive și reprezintă o cale foarte mare de a vă arăta calitățile și participarea. Nu îl pierdeți!

 Sfaturi
 

 

California reprezintă un spațiu mare, deci va fi greu să găsiți toate ouăle rapid. Nu-ți face griji!
Dacă ai nevoie de un sfat în legătură cu locul unde sunt plasate ouăle, vom actualiza acest blog la fiecare 30 de minute! Deci dacă nu le puteți prinde, veniți înapoi aici.

 


Sperăm că vă veți distra în timpul în care noi organizăm acest eveniment. Simțiți-vă liberi să postați orice comentariu sau întrebare pe forum-ul nostru, la postarea principală în limba engleză aici.

Vânătoare fericită!

-Echipa TruckersMP
Vezi postul pe pagina principală

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...