[GökBörü] YüceNoyaN Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 DOSTLAR KONAĞIHerkese Selam o/. Dostlar Konağı Ekibi Tarafından Düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı Etkiliğine Tüm Oyuncular Davetlidir. Günün Anlamı23 Nisan Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından dünya çocuklarına ve egemenliğe adamıştır. Her yıl düzenli olarak Türkiye ve bir çok ülkede kutlanmaktadır.Konvoy Bilgileri ➽ Server : DK - 23 Nisan ➽ Tarih ve Saat : 23 Nisan 2019 - 21:00 (Türkiye Saati) ➽ Başlangıç Noktası : Kasel Hotel ➽ Varış Noktası : Dresden Hotel ➽ Kilometre : 785 KM ➽ Dorse : Zorunludur. ➽ Rota Resmi : https://prnt.sc/myubif Kurallar ➽ Tüm TruckersMP kuralları geçerlidir. ➽ Konvoy düzeni ve yaşanılabilecek sorunlar için en az 1 tır mesafe boşluk bırakınız. ➽ Konvoy düzeni için kesinlikle sollama yapmayınız. ➽ Konvoy yetkililerinin sollamasına izin veriniz. ➽ Size belirtilen bölgeye park ediniz. ➽ Konvoy Kontrol ve yetkililer harici yol kapatmak yasaktır. Ek Bilgi ➽ Özel sunucu açtırabilmemiz için konvoyumuza katılacak arkadaşların aşağıda paylaşacağım linke tıklayıp Steam ile giriş yaptıktan sonra ''Yes, I will be there!'' tıklarsanız bize destek olmuş olursunuz. https://ets2c.com/view/80425/ycenoyan-kassel-hotelİletişim Adresleri➽ Konvoy Sorumlusu : @YüceNoyaN ➽ Steam : Steam Profili 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Tomukas- Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 Onaylandı Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KızılTürk] YunusD Posted March 18, 2019 Share Posted March 18, 2019 1 hour ago, -Tomukas- said: Onaylandı Çok Teşekkürler YunusD KızılTürk™ VTC Owner ~ YunusD Yotube ~ , ~ YunusD Steam ~ , ~ World Of Trucks ~ , ~ KızılTürk™ VTC ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Tomukas- Posted March 19, 2019 Share Posted March 19, 2019 7 hours ago, YunusD said: Çok Teşekkürler Rica ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkortiL [TR] Posted March 23, 2019 Share Posted March 23, 2019 Şimdiden hayırlı konvoylar, gelmeyi düşünmüyorum. xD Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GökBörü] YüceNoyaN Posted March 24, 2019 Author Share Posted March 24, 2019 On 19.03.2019 at 07:18, -Tomukas- said: Rica ederim Teşekkürler Üstadım On 23.03.2019 at 19:33, [TR] SkortiL said: Şimdiden hayırlı konvoylar, gelmeyi düşünmüyorum. xD Aynen aynen xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GökBörü] Berk Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Şimdiden Güzel Konvoy Geçmesi Dileğiyle İyi Konvoylar O Tarih'de Orada Olacağım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GökBörü] YüceNoyaN Posted April 1, 2019 Author Share Posted April 1, 2019 On 25.03.2019 at 00:39, Berk [17] said: Şimdiden Güzel Konvoy Geçmesi Dileğiyle İyi Konvoylar O Tarih'de Orada Olacağım. Teşekkürler cnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KızılTürk] C.Yüksel Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 kesinlikle orda olacağım Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPTOYS Posted April 22, 2019 Share Posted April 22, 2019 Böyle bir konvoy düzenlemeniz oldukça güzel. Kendim bizzat katılmayı düşünüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silent Death_53 Posted April 23, 2019 Share Posted April 23, 2019 Merhabalar, Bu düşünceniz için teşekkürler! Güzel ve eğlenceli bir konvoy olması dileğimle... Don't try to be different. just be good. To be good is different enough. Saygılarımla - Best regards -Silent Death_53 - Silent Death_53 TruckersMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GökBörü] YüceNoyaN Posted April 23, 2019 Author Share Posted April 23, 2019 On 4/4/2019 at 6:23 PM, Styl41 said: kesinlikle orda olacağım Bekliyoruz... 12 hours ago, POPTOYS said: Böyle bir konvoy düzenlemeniz oldukça güzel. Kendim bizzat katılmayı düşünüyorum. Anlamlı günlerimizi yad etmeye devam edeceğiz... 4 hours ago, Silent Death_53 said: Merhabalar, Bu düşünceniz için teşekkürler! Güzel ve eğlenceli bir konvoy olması dileğimle... Teşekkür ederiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Tomukas- Posted April 24, 2019 Share Posted April 24, 2019 Eğlenceli ve profesyonel konvoy yönetiminize teşekkür ederiz. //Konvoy gerçekleştiğinden dolayı Arşiv'e taşındı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts