[C-S] karol_domag Posted February 16, 2019 Report Posted February 16, 2019 Firma Coffee-Spedition bardzo dziękuje za możliwość wzięcia udziału w konwoju i czekamy na następną edycję :-) -- Pozdrawiam Karol_Domag Coffee-Spedition
Kap. Posted February 16, 2019 Report Posted February 16, 2019 Relacja z konwoju Spoiler Zdjęcia oraz podziękowania na końcu. Jeszcze raz dziękuje. 1
arusf2011 [PL/EN] Posted February 17, 2019 Author Report Posted February 17, 2019 Witam wszystkich. Przepraszam z góry wszystkich za to, że się nie pojawiłem. Niestety - nie mogłem się pojawić ze względu na sprawy prywatne. Tak czy owak - mam nadzieję, że konwój się udał. Dziękujemy jeszcze raz wszystkim firmom za przybycie. Jak na pierwszą edycję nowego formatu - wyszło dobrze. W następnej edycji dopilnuję, żebym się jednak pojawił na własnym konwoju (brzmi to jakby się nie stawić na swoim ślubie ). Nie będę zdradzać jeszcze niczego, ale w następnej edycji będzie lepiej, sprawniej, ale też i zabawniej. Tymczasem w imieniu swoim jak i firmy Potwory i Spółka życzymy wszystkim szerokości! Do zobaczenia w kolejnej edycji! ---- Temat można zamknąć.
[GTW] Shadii Posted February 17, 2019 Report Posted February 17, 2019 Konwój został zakończony. // Zamykam i przenoszę do Minione imprezy i konwoje
Recommended Posts