Witam mam problem z rejestracją gry American Truck Simulator na stronie Truckers MP . Gdy klikam żółty przycisk SPRAWDŹ GRY wyskakuje ze sprawdzają mój profil czy mam przegrane 2 godziny. po 30 minutach próbuje się zalogować na multiplayer aby zagrac z kolegą ale niemogę ponieważ wyskakuje mi napis abym zarejestrował grę na Truckers MP.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.
Question
Zwario
Witam mam problem z rejestracją gry American Truck Simulator na stronie Truckers MP . Gdy klikam żółty przycisk SPRAWDŹ GRY wyskakuje ze sprawdzają mój profil czy mam przegrane 2 godziny. po 30 minutach próbuje się zalogować na multiplayer aby zagrac z kolegą ale niemogę ponieważ wyskakuje mi napis abym zarejestrował grę na Truckers MP.
Oto mój profil mam przegrane prawie 3 godziny w ATS .: https://steamcommunity.com/id/456346543
Robię to już 2 dni i nadal niemogę dołączyć do serwerów multiplayer ponieważ wyskakuje ten sam błąd żebym zarejestrował grę na stronie.
Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuje za pomoc.
W przypadku gry ETS 2 wszystko pięknie działa mogę grac multiplayer.
5 answers to this question
Recommended Posts