tedmozby Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Merhaba, online'da millet iş yapmadan dorse alabiliyor, ama ben nası yapıldığını bilmiyorum. dorse almaya çalıştığımda sadece iş olarak taşıyabiliyorum. yardım ederseniz çok memnun olurum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 Guest Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Selamlar, Documents>Euro Truck Simulator 2>Config g_console "0" -------->g_console "1" g_save_format "0" ->g_save_format "2" g_developer "0"------>g_developer "1" İlk önce bu ayarları yapın (oyun kapalı bir şekilde). Oyuna girdikten sonra ayarlar>tuşlar ve düğmeler kısmında hızlı kayıt ve hızlı yükle tuşları var en aşağıda onlara birer tuş atayın. Oyuna girdikten sonra dorse alın ve hızlı kayıt tuşuna basın, oyunu aşağıya alın. Documents>Euro Truck Simulator 2>profiles konumundaki save dosyanızı açın(eğer birden çok save kullanıyorsanız değiştirilme tarihlerindeki en yeni olanı açın) > save> quicksave konumunda game.sii dosyası var. SII bu linkten indirdiğiniz programa game dosyasını sürükleyin. Sonra program kapanacak, kapandıktan sonra dosyayı açın. Ctrl+f yaparak "trailers" yazın. Trailers satırının altına geçerek "trailers[0]:" yazıyoruz. Sonra biraz aşağıya iniyoruz orada "current job" satırı var. oradaki kodu kopyalayarak "trailers[0]:" konumuna iki noktadan sonra bir boşluk bırakarak yapıştırıyoruz. örnek olarak "trailers[0]: xxxxxxxxx" . Son adım olarak "current job" kısmından kodu aldıktan sonra kodun yerine "null" yazıyoruz. Dosyayı kayıt edip oyuna giriyoruz. Hızlı yükle tuşuna atadığımız tuşa basarak hızlı kayıt kaydını yüklüyoruz. İşlem tamamlanmıştır. Eğer ki haritadan işaret kalksın istiyorsanız dorseyi bırakıp tekrar alın, kolay gelsin. Son hali budur Saygılarımla Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 //Moved to Turkish -> Yardim/Destek Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 AdaBey Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Merhaba, Söylediğiniz ve anlatmak istediğiniz durum sanırım Arkanızda bir Römork bağlı olduğu halde, Navigasyon'un bir Rota çizmemesidir. Bu durumu, Oyun kodları ile yapabilirsiniz. Bu Video, tam olarak istediğiniz nitelikte bir Rehber Videosu'dur: Saygılarımla. Sincerely, AdaBey Former TruckersMP Game Moderator Support of the Year 2018 Official Rules | Official Turkish Rules | Support Ticket | Steam | How to become a Game Moderator? ¯\_(ツ)_/¯ SometimesTheUglyTruthCanBeBeautiful Nothing last forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest Posted June 19, 2018 Share Posted June 19, 2018 Merhabalar Bu kodlarla oynanıp olan bir olaydır fakat yasak değildir [BURDAN] izleyip yapabilirsiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RequieB Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Gerekli cevaplar verilmiştir. Cevap veren herkese teşekkür ederim. //Kilitlendi ve Çözülmüş Konulara taşındı. RequieB Game Moderator of the Year 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
tedmozby
Merhaba,
online'da millet iş yapmadan dorse alabiliyor,
ama ben nası yapıldığını bilmiyorum.
dorse almaya çalıştığımda sadece iş olarak taşıyabiliyorum.
yardım ederseniz çok memnun olurum.
5 answers to this question
Recommended Posts