Fr0zEnGOD Posted June 3, 2018 Report Posted June 3, 2018 Witam, mam problem z ets2 mp, nie mam pojecia , co sie dzieje . Logując sie na strone truckersmp.com dziala wszystko, lecz logując sie w programie wyskakuje taki błąd (wpisuje ten sam email, i hasło ) . Prosze o pomoc
WooQash Posted June 3, 2018 Report Posted June 3, 2018 Jesteś zalogowany na konto Steam, które użyłeś do rejestracji tego konta TruckersMP na które się próbujesz zalogować?
BoSsik2 Posted June 3, 2018 Report Posted June 3, 2018 Witaj @Fr0zEnGOD Spróbuj zrobic tak - Spróbuj napisać sobie e-mail i hasło w notatniku i skopiuj (CTRL+C) i wklej do odpowiednich miejsc w launcherze (CTRL+V). Jeśli nie zadziała sprawdz czy nie masz jakis znakow polskich w hasle , bo strona potrafi czasami je przyjac i zadziała ale launcher juz nie . Ostatnia opcja jest ze mozesz masz jakies inne konto na stronie i jakies drugie konto steam , i logoujesz sie na stronie loginem i haslem do 1 konta , a w launcherze z 2 konta steam probujesz sie zalogowac na konto ktore jest przypisane do 1 konta . Jeśli nie zadziała ani kopiuj wklej , ani nie masz jakis polskich znakow w hasle , podaj link do swojego konta steam czy tutaj czy nawet na PW sprawdze i ci powiem czy konto przepisane do tego steama jest tym ktorym teraz sie logujesz na stronie Kind Regards. BoSsik2 How to appeal a ban | Ban Appeal | How to report a user | Report player Help (support system) | Rules | Complaints/feedback | Apply for staff
Fr0zEnGOD Posted June 3, 2018 Author Report Posted June 3, 2018 Jestem cały czas zalogowany , próbuje i nic
[GTW-R] Shadii Posted June 3, 2018 Report Posted June 3, 2018 Napisz najlepiej do Supportu o zresetowanie hasła - https://support.truckersmp.com/
Adrian22-PL Posted June 14, 2018 Report Posted June 14, 2018 Wątek nieaktywny //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych Kind regards, Adrian22-PL
Adrian22-PL Posted June 23, 2018 Report Posted June 23, 2018 Z powodu braku aktywności +5 dni przenosimy to do nierozwiązanych tematów. Jeśli będziesz mieć problem w przyszłości, utwórz nowy temat lub utwórz zgłoszenie do pomocy technicznej. /// Przeniesiono do nierozwiązanych tematów Kind regards, Adrian22-PL
Recommended Posts