Narge_PL Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Witajcie, dzisiaj otrzymałem bana-perma z powodem "@BANBYMISTAKE", nadanego przez Freddyk i nie wiem o co chodzi. Nie została na mnie napisana żadna skarga itp, a w czasie otrzymania bana jechałem w normalny, kulturalny sposób po drodze. Dodam tylko, że wcześniej otrzymałem już 3 bany, które były banami krótkimi (2x2d i 1x7d). Powie mi ktoś o co tu chodzi?
Titanic4 Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 To jest po prostu oznaczenie, że ban został nadany przez pomyłkę. Tak oznaczony ban nie liczy się w historii banów nawet jak czas od jego nadania nie przekracza jednego roku. 1 If you want to ask anywhere on forums whenever 32-bit version of MP will be supported in future, try to start GTA V on your 32-bit machine before checking game's system requirements. Instead of quoting the post above, use the ^ character. The character is actually pointing to the post above. How to fix sudden steering issue on your USB steering wheel
HaQOfficial Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Jak sama nazwa mówi ban przez pomyłkę wystarczy znać podstawy angielskiego. Beta Tester and Translator Since 2018.03.03
Freddyk Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Dostałeś bana przez pomyłkę i nie zostanie on wliczony do następnych. Ban od razu został zdjęty po jego nadaniu. Never give up. Hard work always pays off.
WooQash Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Ban @BANBYMISTAKE to taki ban, który został nadany przez pomyłkę przez administratora z powodu np. wpisania błędnego numeru ID w grze, albo po przejrzeniu nagrania okazało się, że dany sprawca nie był winny. Taki ban nie jest już oficjalnym banem, oznacza on pomyłkę administratora i nie jest liczony jako ban (tym bardziej nie jest liczony jako aktywny), takie wpisy są po pewnym czasie usuwane.
bazyliszek [PL] Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Za przeproszeniem, czy takie bany nie powinny być usuwane z historii?
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted April 9, 2017 Report Posted April 9, 2017 ^Takie bany są usuwane z historii, po jakimś czasie jak @WooQash napisał powyżej. It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back!
PrezesikV8 [PL/ENG] Posted April 28, 2017 Report Posted April 28, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych.
Recommended Posts