VexuS [PL] Posted January 16, 2017 Posted January 16, 2017 Witam.otóż to kiedyś kupiłem ets 2 na steam po jakimś czasie przeglądałem warsztat i wgrałem mody po jakimś czasie znudziły mi się a następnego dnia zapisałem stan gry i nie mogłem wejść potem na Ets 2 bo pisał błąd zapisu gry Dam wam linka Prosze pomóźcie Link:https://zapodaj.net/7801008f07c8e.bmp.html
WooQash Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Według mnie opis tej sprawy jest wyczerpujący w okienku po prawej stronie. Sam przyznajesz, że używałeś jakiś modyfikacji i niektóre powyłączałeś. Dlatego zapis może nie działać teraz bez pewnym modyfikacji, które stosowałeś wcześniej. W tym przypadku pozostaje Ci tylko przywrócić dotychczasowe modyfikacje lub szukać tej jednej lub kilku z którymi zapis gry by się uruchomił, albo pozostaje Ci rozpocząć grę od początku. Teoretycznie byłoby jeszcze trzecie wyjście ale to dla bardziej zaawansowanego użytkownika i to też pod pewnym warunkiem, że format zapisu gry został wcześniej zmieniony na odpowiedni. BTW. zły dział, błąd nie dotyczy MP, tylko samej gry. 1
Bandero Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Przenosze do offtopic, aczkolwiek myślę że temat został wyczerpany, jak WooQash wspomniał, użyj innego zapisu gry, i chyba najlepszym rozwiązaniem będzie ściągnięcie nowego, kompletnie od zera bo to spowoduje kolejne problemy, z ładunkami itp. 1
Synplex Posted January 17, 2017 Posted January 17, 2017 Moved to the Polish off-topic Przeniesione do Polskiego offtopic If someone has helped you, be sure to give them rep ^ .:: Report a player | Appeal a ban | Forum rules | In-game rules ::. Almighty moderator of the Forums
Majster Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Wątek nieaktywny.Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts