mati216PL Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 Hej, kiedyś był już taki post ale bardzo dawno, a jak można zauważyć graczy jest coraz więcej. A więc! Przedstaw się, ile masz lat, skąd jesteś, od jakiego czasu grasz w ETS2, jakie są twoje zainteresowania,czyli coś osobie. To ja zacznę Mam na imię Mateusz, mieszkam w Mrzeżynie ( takie małe nadmorskie miasteczko koło Kołobrzegu, stąd pochodzi Grzegorz Krychowiak ) Gram w ETS2 od początku wydania gry czyli od października 2012 roku. Moimi zainteresowaniami są dziennikarstwo, fotografia (w tym nagrywanie filmów i ich montaż), motoryzacja, kolarstwo oraz Straż Pożarna <3 Teraz WY! Powodzenia! 1 edgelogistic.pl
Brayann Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 Mam na imię Bartek urodziłem się i mieszkam w Opolu (Tam gdzie się MasterTruck odbywa) Uczęszczam do Technikum Ekonomicznego na Logistykę. W ETSa gram od początku. Wcześniej grywałem w inne tytuły SCS Software. Robiłem w paru VS przed I po powstaniu MP np. w GoldenLines. Obecnie przechodzę "na swoje" ale o tym wkrótce ;). Z MP tak jak z singlem,- gram od początku (2014) Interesuje się: -transportem ciężkim -żeglarstwem (jestem w 41HDŻ) -ratownictwem (należę do Opolskiej Grupy Poszukiwawczo-Ratowniczej) -ratownictwem taktycznym -Militriami i ASG (Leszcze ASG Opole) Pozdrawiam! 1
RaneMoro Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 Cześć, jestem RaneMoro. Mam 17 lat i jestem graczem TruckersMP. W ETS'a gram od roku 2014, wybiłem na nim ponad 420 godzin, a w ATS ponad 140. Interesuje się ciężarówkami, militariami oraz informatyką. Jestem w 2 klasie technikum informatycznego. Moją ulubioną ciężarówką jest oczywiście Scania Myślę, że to tyle Narazie, pozdrawiam! (trochę wzorowane na poście wyżej xD)
mati216PL Posted November 22, 2016 Author Report Posted November 22, 2016 Coś mało aktywności :/ Czyżby reszta osób nie chciała się przedstawić ? 1 edgelogistic.pl
kacper19917 Posted November 23, 2016 Report Posted November 23, 2016 (edited) Cześć, mam na imię Kacper. Mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim i uczęszczam do technikum na profilu technik elektronik. Interesuje się motocyklami, ogólnie znaną elektroniką oraz oczywiście ETS 2. W Euro Trucka gram od 2013 roku gdzie na początku grało się na piracie lecz później kupiłem oryginalną grę żeby zagrać na MP Edited November 23, 2016 by kacper19917 1
Devox360 Posted November 23, 2016 Report Posted November 23, 2016 Siemanko, mam na imię Dawid mam 21 lat, na wszelkich forach, voip, grach legitymuje się nickiem Devox360 także może ktoś mnie kojarzy. W Ets pykam od premiery (na steam ponad 1000h) wcześniej Hard Truck i Haulin. W wolnym czasie gracz oraz motocyklista aktualnie śmigam R1 z 2011. Zawodowo kierowca Ciężarówki z tzw. łyżwą lub wanną (na tym forum raczej każdy powinien znać te pojęcia) Zestawem na zdjęciu poniżej jeżdżę od 3 dni, wcześniej przewoziłem kłody drewna. Volvo FH 16 Euro 6 500km 2016r. + Wywrotka Kempf 2013 1 Dołącz do nas i czerp większą satysfakcje z jazdy ! Strona internetowa:http://vs-skyline.pl/
ElectroMusic! Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 Kim jestem? Jestem zwycięzcą! Tak w ogóle to prędzej czy później temat trafi do kosza tak jak poprzednie, więc lepiej byłoby przywrócić stary temat niż zakładać co miesiąc nowy. 1 <->
Slonick78 Posted November 26, 2016 Report Posted November 26, 2016 jak na spotkaniu AA Jestem Stefan i jestem eteesoholikiem
Brayann Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 (edited) Proszę was nie róbcie tu "burdelu"... nie można tak ładnie jak dwie osoby za mną... Chodzi mi o ElectroMusic! i Slonick[PL] Edited November 27, 2016 by Brayann
RaneMoro Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 Nie rozumiem :P? @Edit już rozumiem xd
ElectroMusic! Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 1 hour ago, Brayann said: Proszę was nie róbcie tu "burdelu"... nie można tak ładnie jak dwie osoby za mną... Chodzi mi o ElectroMusic! i Slonick[PL] To nie burdel, to offtopic. Poza tym, napisałem prawdę, więc czep się kogoś innego. 1 <->
Cebula27 Posted December 7, 2016 Report Posted December 7, 2016 Cześć, jestem Cebula27. Mam 21 lat i jestem graczem TruckersMP. W ETS'a gram od Stycznia 2016, wybiłem na nim ponad 1600h, a w ATS ok.35 h. Byłem jak na razie w 2-uch Vs. W obecnej jestem szefem. Oprócz grania jeszcze znajduję czas na modelarstwo i Origami3D. Pozdrawiam! (trochę wzorowane na poście wyżej xD) Spoiler 1
Guest Posted December 8, 2016 Report Posted December 8, 2016 Cześć! Mam na imię Kacper interesuje się "Transportem Ciężkim"... W Euro Truck Simulator 2 gram już od 3-4 lat ale miałem przerwy z ETS2... Teraz mam ponad 600h [nowe konto] i 300h [stare konto]. W firmach byłem ok 3-5 firmach ale niestety nie wymagały moich oczekiwań . Zrobiłem swoją firmę transportową i jestem zadowolony /Polish Transport Logistics | Szef KacperPL
KOZIK_ Posted December 22, 2016 Report Posted December 22, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum
Recommended Posts