Jump to content

Question

Posted

Witam,

Jest to wątek bardziej do adminów... Jechałem sobie ok. 90 km/h, dojechałem do kogoś kto jechał wolniej ode mnie, więc chciałem go wyprzedzić przyśpieszyłem do 100 km/h. Gość zaczął jechać szybciej, a więc przyśpieszyłem do 110 ( była to godz. 7.00 i nie było nikogo oprócz mnie, tego gościa i jeszcze jednego który chyba stał na poboczu ) jechałem jechałem i nadszedł moment kiedy mogłem zjeżdżać na prawy pas i nie wiem jak to się stało ale ten gość miał chyba " spped hacka " czy jakoś tak i " poleciał " 140 a nast. znowu jechał te swoje 80 km/h. Ogólnie to przezwałem go na cha'cie i dlatego mam bana ale ten gość mógł spowodować wypadek szanse na to byłyby gdybym  zjechał od razu  80/100.

A OGÓLNIE CHODZIŁO MI TU O TO ŻEBYM MIAŁ ODWOŁANEGO BANA BO KIEDY BIORE NORMAL NA STRONIE TRUCKERSMP TO NIGDY MI NIC NIE PRZESYŁAJĄ

Adminów brardzo prosze o wyrozumiałość.

Pozdrawiam.

2 answers to this question

Recommended Posts

• -1
Posted

Odwołań od bana nie piszemy na forum. Przejdź do http://truckersmp.com/appeals i utwórz odwołanie od bana korzystając z opcji na niej dostępnych. Radzę też napisać ową apelację w języku angielskim. Jeśli już napisałeś apelację, radzę poczekać cierpliwie. Co do sytuacji: Cokolwiek by się nie działo, nie wyzywaj kogokolwiek, za cokolwiek, gdyż możesz również być zbanowany.

If you want to ask anywhere on forums whenever 32-bit version of MP will be supported in future, try to start GTA V on your 32-bit machine before checking game's system requirements.

Instead of quoting the post above, use the ^ character. The character is actually pointing to the post above.

How to fix sudden steering issue on your USB steering wheel

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.