EzBear Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Witajcie mam do was pytanie ponieważ ostatnio dostałem bana na 1 miesiąc a następny jest na 3 miesiące (wolał bym uniknąć tej sytuacji) ale przechodząc do pytania czy jest coś w stylu że np na 2017 znowu będę mógł dostać bana który będzie na jeden dzień a nie na 3 miesiące Coś w stylu CSA
RumuNzRumunii Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 "Any bans further than 12 months before the current ban are ignored under this rule. This is considered the cooling off period. User has 3 bans, all within a year, add the 4th ban. User has 3 bans, first ban is over a year old. Then new ban is 3rd." Jeżeli dobrze rozumiem to dany ban przedawnia się po roku.
Kap. Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Tak, jeżeli następny ban który dostaniesz jest rok albo więcej później od tego który masz teraz, to będzie to znowu 1 miesiąc, ale radził bym uniknąć dostania bana, i jeździć ostrożnie
H&V I Patrycja. Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Wszystkie bany mają rok ważności. Potem zaczynasz z "czystym" kontem i zbierasz od nowa. Czyli tak jak pisałeś - do 3 banów nic, potem miesiąc, trzy i perm. Więc jak miałeś już 4 bany - 4 był na miesiąc - a jeden z nich jest starszy niż rok to twój następny ban jest na miesiąc (bo będzie 4 banem, bo ten 1 się nie liczy z racji przedawnienia). Mam nadzieję, że jakoś to zrozumiałe
Frugo PL Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 11 hours ago, PatrycjaPL said: Wszystkie bany mają rok ważności. Potem zaczynasz z "czystym" kontem i zbierasz od nowa. Witaj, czy te bany znikną również z historii konta, tzn nie będą już widoczne w profilu?
[VIVA] Savage Frog Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 @Frugo PL Bany nadal będą widoczne.
Frugo PL Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 5 minutes ago, Savage Frog said: @Frugo PL Bany nadal będą widoczne. OK, dzięki za odpowiedź.
H&V I Patrycja. Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 13 minutes ago, Savage Frog said: @Frugo PL Bany nadal będą widoczne. Ale będą widoczne tylko te, które są młodsze niż ten jeden rok. Reszta jest ukryta i widzą je tylko administratorzy i posiadacze konta z tego co mi wiadomo. 1
Frugo PL Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 2 hours ago, PatrycjaPL said: Ale będą widoczne tylko te, które są młodsze niż ten jeden rok. Reszta jest ukryta i widzą je tylko administratorzy i posiadacze konta z tego co mi wiadomo. O właśnie, takie coś mnie interesowało Dziękuję @PatrycjaPL
KOZIK_ Posted November 24, 2016 Report Posted November 24, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum
Recommended Posts