Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nazwa Sugestii:  Sugestia Polityczno-Prawna.

Opis SugestiiWitam. Nie wiem czy taki temat jest już na forum, czy nie, ale jeśli nie to zapraszam do lektury...

Więc, jak można odczytać z tematu, tematem przewodnim jest fizyka jazdy, która powinna zostać zmieniona chociaż w niewielkim stopniu, żeby nowicjusze się nie pozabijali.

Dlaczego powinna zostać zmieniona? Chociażby dlatego, że w końcu po coś tą zimę wgrano i należałoby chociaż w małym stopniu odwzorować jej skutki. Dajmy na to jest oblodzona droga, jest zakręt na autostradzie, i nie ma żadnego oporu i można przejechać z prędkością 90 km/h popijając pącz, a chodzi chyba o to, żeby pojazd jakoś reagował na tę taflę lodu, nie mówię, żeby odrazu ciężarówka driftowała nie wiadomo jak, ale chociaż trochę żeby jednak ten poślizg był, z uwagi na tej śnieg i lód.

To chyba tyle, każdy wie o co chodzi i nie będę się tutaj wymądrzał...

Piszcie co o tym myślicie.

Pozdrawiam !

Przykładowe obrazki:  Nie potrzeba.
Dlaczego twoja sugestia a nie inna?: Uhm.

Posted

Nie przejdzie to. Wintermod to tylko zmiana tekstur, która jest opcjonalna. To znaczy, że na jednym serwerze grają ludzie z, jak i bez moda, i nie wyobrażam sobie jadących  zakrętach bokiem ciężarówek gdy wokół ewidentnie jest lato. :)

• Upvote 1

stat1.php?tmpid=86455&bg=truck

Volvo Powered

Agromex Driver

Posted

Ciężko to powiązać tak jak ktoś wyżej napisał, ja np. wyłączyłem wintermod, bo strasznie nie podobają mi się niektóre tekstury śniegu, w wielu miejscach jest to po prostu nie dopracowane i w związku z tym, że mam ewidentne lato mam łapać poślizgi jak zimą?? Poza tym nikt nie będzie mnie zmuszał do jazdy zimą tak jak ktoś to zaproponował, żeby wszyscy ją mieli. 

5166305447.png

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.