DosantoS Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Nazwa Sugestii: Sugestia Polityczno-Prawna. Opis Sugestii: Witam. Nie wiem czy taki temat jest już na forum, czy nie, ale jeśli nie to zapraszam do lektury... Więc, jak można odczytać z tematu, tematem przewodnim jest fizyka jazdy, która powinna zostać zmieniona chociaż w niewielkim stopniu, żeby nowicjusze się nie pozabijali. Dlaczego powinna zostać zmieniona? Chociażby dlatego, że w końcu po coś tą zimę wgrano i należałoby chociaż w małym stopniu odwzorować jej skutki. Dajmy na to jest oblodzona droga, jest zakręt na autostradzie, i nie ma żadnego oporu i można przejechać z prędkością 90 km/h popijając pącz, a chodzi chyba o to, żeby pojazd jakoś reagował na tę taflę lodu, nie mówię, żeby odrazu ciężarówka driftowała nie wiadomo jak, ale chociaż trochę żeby jednak ten poślizg był, z uwagi na tej śnieg i lód. To chyba tyle, każdy wie o co chodzi i nie będę się tutaj wymądrzał... Piszcie co o tym myślicie. Pozdrawiam ! Przykładowe obrazki: Nie potrzeba.Dlaczego twoja sugestia a nie inna?: Uhm.
m4lymisiu Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Nie zastosowany wzór sugestii. W sumie przydało by się zmienić fizykę ale niestety trolle nie umieją jeździć na zwykłym asfalcie. Jestem z tego powodu na nie 1
MajorKowallsky Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Opony zużyte na ponad 50% są w odczuciu jak śnieg. Haha W internecie nie ma ludzi starszych i młodszych, W internecie są ludzie głupsi i mądrzejsi Retired Team Member since 01.02.2020 WarMaz
erykmoz Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Popraw format albo temat pójdzie do kosza. Generate your own dynamic signature at http://jmdev.ca/twitch/ Take a look at in-game-rules http://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/15-in-game-rules/
Badoshke Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Nie przejdzie to. Wintermod to tylko zmiana tekstur, która jest opcjonalna. To znaczy, że na jednym serwerze grają ludzie z, jak i bez moda, i nie wyobrażam sobie jadących zakrętach bokiem ciężarówek gdy wokół ewidentnie jest lato. 1 Volvo Powered Agromex Driver
MaddoxX1911 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Co innego gdyby na EU 1 była tylko zima z fizyką i zderzeniami. EU 2 lato/zima bez fizyki ze zderzeniami. EU3 lato/zima bez zderzeń.
elot360PL Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Za dużo roboty... Prędzej by wyszedł Half-Life 3 niż nasi ulubieni twórcy uporali by się z tym wszystkim. Poza tym priorytetem są też inne rzeczy które są na co dzień. A nie takie które masz przez ok. 3 miesiące + Maj. 1
DosantoS Posted December 31, 2014 Author Posted December 31, 2014 Ale raczej Multiplayer będzie przez dłuższy czas niż przez jedną zimę.
LasQa Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ciężko to powiązać tak jak ktoś wyżej napisał, ja np. wyłączyłem wintermod, bo strasznie nie podobają mi się niektóre tekstury śniegu, w wielu miejscach jest to po prostu nie dopracowane i w związku z tym, że mam ewidentne lato mam łapać poślizgi jak zimą?? Poza tym nikt nie będzie mnie zmuszał do jazdy zimą tak jak ktoś to zaproponował, żeby wszyscy ją mieli.
elot360PL Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Może za rok zrobią Serwer Winter US i Winter EU, gdzie będzie można wejść tylko jeżeli ma się winter moda, i będzie tam zmieniona fizyka. Reszta serwerów bez zmian...
Recommended Posts