Norsik Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Cześć, po formatowaniu mam problem z instalacją sterowników do kierownicy (G25).Jak odpalam installator, to po akceptacji regulaminu, odrazu przenosi mnie do zakonczenia.Tak wygląda ta instalacja: Proszę o pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WooQash Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Do kierownicy Logitech G25 potrzebny jest Logitech Profiler, a nie Logitech Gaming Software. Strony Logitecha przekierowują do błędnego oprogramowania (i dziwne, że nikt nie kwapi się tego zmienić). Tylko kierownice G29 oraz G920 działają z LGS, reszta pracuje tylko na Logitech Profiler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Norsik Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 Jak w Google wpisuje Logitech Profiler, to i tak wyskakuje do pobrania LGS Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KRAZ [PL] Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Do kierownicy Logitech G25 potrzebny jest Logitech Profiler, a nie Logitech Gaming Software. Strony Logitecha przekierowują do błędnego oprogramowania (i dziwne, że nikt nie kwapi się tego zmienić). Tylko kierownice G29 oraz G920 działają z LGS, reszta pracuje tylko na Logitech Profiler. Ja mam G25 i LGS po włączeniu programu i tak się włącza Logitech Pofiler, ściągałem to bezpośrednio z strony głównej Logitecha. Podpis łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Poprawiłem następnym razem daj na CENTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WooQash Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Swego czasu mając DFGT zainstalowałem (z ciekawości) LGS i niestety nie chciało współpracować (ani nawet uruchomić swojego starszego brata Logitech Profilera). Nie mniej LGS jest nie potrzebny dla kierownic DFGT/G25/G27 i lepiej pobierać bezpośrednio Profilera. Jakiś czas temu wrzuciłem sobie Profilera na swój serwer więc podzielę się swoimi "zdobyczami": Logitech Profiler (32-bit), Logitech Profiler (64-bit). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Norsik Posted October 23, 2015 Author Share Posted October 23, 2015 Oo dobra, działa, wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Wexu Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Przenoszę do odpowiedniego działu. if i'm online you can FOLLOW ME ON MAP! // if you have 'something' to me then write PM in English or Polish! i don't accept anyone on steam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Norsik
Cześć, po formatowaniu mam problem z instalacją sterowników do kierownicy (G25).
Jak odpalam installator, to po akceptacji regulaminu, odrazu przenosi mnie do zakonczenia.
Tak wygląda ta instalacja:
Proszę o pomoc!
6 answers to this question
Recommended Posts