Opssoryy Posted January 30, 2023 Report Posted January 30, 2023 Merhabalar, Oyunda herkes dona dona gidiyor bir türlü çözemedim bunu nasıl düzelteceğim? sorun benden kaynaklı mı?
3 Suleyman.53 Posted January 30, 2023 Report Posted January 30, 2023 Sorun sizden kaynaklı değil. Dün akşam itibari ile sunucularda genel olarak bir sorun bulunmaktadır. Yakın zamanda düzeltileceğini umuyorum. Bu süre zarfında eğer oyundaysanız dikkatli olmanızda fayda var. Saygılarımla o/ 2
0 Börü. Posted January 30, 2023 Report Posted January 30, 2023 Merhabalar, Çok yüksek ihtimalle internet sağlayıcınız ile ilgili bir problem var, modeminizi resetleyin ve internet sağlayan firmaya bu konuyu bildirin. İnternetiniz düzeldikten sonra bu sorunu yaşamayacaksınız. Bu konudaki ayarları yapmanız daha rahat bir oyun keyfi yaşamanızda yardımcı olabilir : 1
0 Cute Fast Posted January 30, 2023 Report Posted January 30, 2023 Merhaba, Verilen cevaplar doğrultusunda sormuş olduğunuz sorunun cevabını aldınız mı? Lütfen forum düzenimiz için bunu bize bildiriniz. Saygılarımla, Cute Fast TruckersMP Support ---------- Languages/Diller: (primary) / Support - Appeal - TruckersMP Rules - Feedback - Report
0 Nightmaree. Posted February 2, 2023 Report Posted February 2, 2023 Merhaba, Konunuz,yazılan son yanıttan bu zamana 3 günden fazla bir süredir inaktif durumda. Bu nedenle, bu konuyu İnaktif Konular bölümüne taşımak zorundayım . Başka sorunuz varsa, bana veya başka bir Destek Takımı üyesine özel mesaj göndermekten çekinmeyin ve isteğinize göre bu konuyu tekrar açalım. Saygılarımla, Nightmaree. TruckersMP Support //Kilitlendi ve İnaktif Konular'a taşındı
0 Nightmaree. Posted February 9, 2023 Report Posted February 9, 2023 Merhaba, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulardan Çözülemeyen konulara taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Saygılarımla, Nightmaree. TruckersMP Support //Çözülemeyen Konular'a taşındı.
Question
Opssoryy
Merhabalar,
Oyunda herkes dona dona gidiyor bir türlü çözemedim bunu nasıl düzelteceğim? sorun benden kaynaklı mı?
5 answers to this question
Recommended Posts