M4CIUS<3 Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Witam mam problem z modem na zimę pobrałem ją stąd: https://truckersmp.com/knowledge-base/article/84 Zrobiłem wszystko tak jak jest tam napisane,a po wejściu do gry nie ma zimy. Dodam jeszcze że w folderze ETS2MP w dokumentach,nie miałem folderu mod,więc go stworzyłem sam i przeniosłem do niego pliki zimy. Proszę o szybką pomoc pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
!drkYVZ Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Witaj @M4CIUS<3 ; Wspomniałeś, że masz problem i bardzo mi przykro z tego powodu. Możesz być pewien, że dołożę wszelkich starań, aby rozwiązać Twój problem. Ten błąd może być spowodowany przez 3 różne przyczyny; 1) Tworzenie folderu modów w niewłaściwym folderze. [ Upewnij się, że utworzyłeś folder mod we właściwym miejscu: C:\Documents\ETS2MP\mod ] 2) Upewnij się, że umieściłeś pliki modów w odpowiednim folderze. [ Gdzie umieścić pliki modów: C:\Documents\ETS2MP\mod ] 3) Sprawdź, czy nazwy plików modów nie zostały zmienione i czy są poprawne. [ Przykładowe nazwy trybów są pokazane na poniższym obrazku. ] Jeśli uważasz, że nazwy plików są błędne, usuń je i pobierz ponownie „tutaj”. Mam nadzieję, że udało mi się rozwiązać Twój problem. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, napisz do mnie. Życzę miłego dnia, do zobaczenia wkrótce. Kind regards, !drkYVZ Social: Useful Links: TruckersMP | TruckersMP Forum | Steam Ban Appeal | Report | Rules | Feedback | Support Languages that I know; Turkish, English, Spanish, German Have a safe trucking and have a good day! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4CIUS<3 Posted December 21, 2022 Author Share Posted December 21, 2022 Tak jak mówiłem,według mnie wszystko jest zainstalowane tak jak było w poradniku jednak nadal to nie działa,przesyłam screenshot gdzie to jest zainstalowane. https://imgur.com/a/TcmKvlD Nadal po wejściu do gry nie ma śniegu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Witam, W związku z tym, że wątek był nieaktywny przez 3 dni zmuszony jestem zamknąć, oraz przenieść wątek do Nieaktywnych tematów. Pamiętaj, że możemy przywrócić wątek na Twoją prośbę. Wystarczy, że odezwiesz się do mnie w prywatnej wiadomości na forum. Jeśli masz do mnie pytania śmiało pisz w prywatnej wiadomości. Na ten moment zamykam wątek z powodu wymienionego powyżej. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support & Language Forum Moderaotr // Zamykam i przenoszę do Nieaktywnych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted January 4 Share Posted January 4 Witam, Od czasu ostatniej wiadomości minął tydzień. Wątki, które są w Nieaktywnych tematach po tygodniu nieaktywności zostają przeniesione do Nierozwiązanych tematów. Tak samo jak w innych przypadkach zmuszony jestem umieścić Twój wątek w Nierozwiązanych tematach. Jeśli będziesz mieć do mnie pytania skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości. Również chciałbym wspomnieć, że jeżeli w przyszłości natkniesz się na problem, którego nie będziesz w stanie rozwiązać samodzielnie możesz skontaktować się z nami tutaj: https://truckersmp.com/support/tickets W powyższym odnośniku utwórz bilet, w którym opisz występujący problem. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support & Language Forum Moderaotr // Przenoszę do Nierozwiązanych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts