Jump to content

A TruckersMP 7 éves évfordulója


Recommended Posts

Kedves játékosok!

 

A mai nap ünnepeljük a TruckersMP hetedik évét! Egy multiplayer módosítás amit egy elképesztő közösség vesz körül. Minden fejlesztéssel töltött fáradhatatlan este megérte és még mai erősek vagyunk.

 

2020 májusában hatévesek lettünk és az egyetlen jó módja az ünneplésnek egy fesztivállal volt lehetséges. A hatórás fesztivált partnerünk a TruckersFM támogatta és egy nagy bulit tartottunk. Júniusban támogattuk a Grimes Summer modot ami lehetőséget adott egy nyári élményre szervereinken! Júliusban megtartottuk az első Patreon Konvojt, ami lehetőséget adott támogatóinknak, hogy együtt vezessenek és jól érezzék magukat az úton.

 

Majd jött augusztus és lehetőséget adtunk a közösségnek, hogy kérdezzenek az Upper Staffoktól a Summer Q&A-n. Mindenki jól járt ezzel és ez megengedte nekünk, hogy megosszunk néhány információt olyan témákról, amelyekről még nem beszéltünk! Szeptemberbe érkezve újraindítottuk a Community Contributor programot, ami nagy siker volt ugyanis néhány online támogatónk elismerést kapott munkájukért és továbbra is segítenek minket nap mint nap. Októberben úgy gondoltuk, hogy egy Hivatalos Halloween Konvojjal kell ünnepelni a sok félelmetes képernyőbe ugrás, csavargás és fordulás ellenére. Mindenki számára jó szórakozás volt. Szintén októberben ünnepelte a TruckersFM az 5 éves évfordulóját egy hatalmas bulival!

 

November egy izgatott idő volt számunkra, ugyanis megnyitottuk a jelentkezéseket a Stream Team-be. Ez a csapat azért lett létrehozva, hogy javítsák a közösséggel való együttműködést streaming platformjainkon és eddig hatalmas sikert aratott azzal, hogy segítették az összes hivatalos eseményünk közvetítését! 2020 utolsó hónapja a téli december egy csodálatos idő, hogy adakozzunk. Decemberben az RSPCA-t támogattuk és a közösség segített összegyűjteni £1 537-ot állatok támogatására.

 

Januárban megtartottuk második Patreon konvojunkat és úgy döntöttünk, hogy az új DLC-n, Colorado-n megyünk keresztül. Jól szórakoztunk és örültünk, hogy mindenkit összehoztunk. Ezután valami elképesztő dolog történt, elértő a 4 millió felhasználót februárban. Ez volt a negyedik nagyobb mérföldkövünk és büszkék vagyunk, hogy elértük ez a teljesítményt és várjuk, hogy tovább nőjünk veletek együtt. Márciusban bemutattunk egy új funkciót az Alternatív járműveket és a lehetőséggel, hogy szavazhassatok rájuk, a felhasználó összegyűlhetnek és dönthetnek arról, hogy melyik járművet szeretnék vezetni két hétig. Szintén márciusban bejelentettünk egy vadonatúj eseményt a TruckersMP Bajnokságot, ami próbára tette a játékosokat mivel különböző kihívásokon kell keresztül menniük, hogy a bajnokság nyertesei lehessenek. Áprilisban áthelyeztük Twitch-csatornáinkat és az első közvetítés alkalmával úgy döntöttünk, hogy megadjuk a felhasználóknak azt a lehetőséget, hogy együtt dolgozva vezethessenek egy kamiont a Twitch Plays ETS2 stream közvetítésen. Ezzel érkezünk el a mosthoz 2021 májusához és épp arra készülünk, hogy megünnepeljük hetedik születésnapunkat a TruckersMP-nél. Alig várjuk, hogy elmondhassuk mindent róla jövőre!

 

Szóval, mi lesz 2021-ben?

 

Néhány nagyon jó dologgal készülünk az idei évre és reméljük, hogy ez az év csak jobb lesz 2020 után. Terveink vannak, hogy az eseményeken izgalmas közösségi elkötelezettséget hozzunk létre és reméljük, hogy csatlakozni fogsz hozzánk ezen a úton!

 

Köszönjük még egyszer minden támogatásotokat és hozzájárulásotokat az elmúlt évben, a TruckersMP egy elképesztő hely, ahol mindenki összegyűlhet rossz időben is és 2020 bebizonyította ezt. Mindannyiótokat nagyra értékeljük. Nélkületek a TruckersMP nem lenne az, ami most. Továbbra is mindent megteszünk, hogy visszaadjuk mindazt a támogatást, amit az elmúlt 7 évben kaptunk tőletek.

 

A TruckersMP csapata

Link to post
Share on other sites
  • Ivonole changed the title to A TruckersMP 7 éves évfordulója

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...