Jump to content

4 Millió felhasználó!


Ivonole
 Share

Recommended Posts

Üdv kamionosok!

 

2018. január 21-én jelentettük be, hogy elértük az elképesztő 2 millió felhasználót. 2019. november 12-én pedig a kimagasló 3 millió felhasználót jelentettük be. Ez őrült lesz, de mi büszkék vagyunk arra, hogy a mai nap elértük a 4 millió felhasználót! Ez rendkívül meghaladja elvárásainkat! Amikor a TruckersMP először elkészült 2014-ben, soha nem gondoltuk volna abban az időben, hogy egy kicsi projekt ilyen népszerű lesz ennyi regisztrált felhasználóval. Ez rendkívül elképeszt minket! Ezért az egész TruckersMP csapat nevében szeretnénk megköszönni, hogy csatlakoztatok és köszönjük, hogy kiveszitek részetek történelmünkből. Továbbra is folytatjuk munkánkat, hogy fényes jövőjét biztonságossá tegyük ennek a projektnek, fontos, hogy soha ne felejtsük el, hogy milyen messzire értünk el és mit tudtunk elérni. Ez alkalommal tekintsünk vissza a korábbi nagyobb fejlesztésekre és eredményekre az legutolsó mérföldkő óta.

 


2019…

 • 2019. május 1: A TruckersMP 5 éves lett - ötödik évfordulónkat ünnepeltük. Öt elképesztő, gyönyörű és érdekes év ahogy felépítettük ezt a projektet olyanra amilyen ma. Köszönünk mindent rajonóinknak, játékosainknak és a staffoknak, hogy lehetővé teszik ezt nekünk. Nem egyszerű, de egy nagyszerű emberekből álló csoportunk van, akik a színfalak mögött dolgoznak. 
 • 2019. július 2: Út a szimuláció felé - úgy döntöttünk, hogy megváltoztatjuk összpontosításunkat, hogy visszatérjünk gyökereinkhez, a valós szimulációhoz. Ezzel megváltoztattuk szervereink beállításait, hogy létrehozzunk szimulációs és árkád szervereket, tehát mindenkinek lesz valami. Az indításával vegyes, de inkább pozitív visszajelzéseket küldtetek felénk. Úgy gondoltuk, hogy fontos - a visszajelzésetek alapján - hogy változtatásokat hozzunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a TruckersMP a megfelelő irányba megy. 
 • 2019. július 13: VTC rendszer - figyelembevéve, hogy a Virtual Trucking Companies (Virtuális kamionos vállalatok) nagy szerepet játszanak közösségünkben, ezért szerettünk volna összehozni minden VTC egybe, és készíteni egy dedikált funkciót nekik. Ebben az új teljesen integrált rendszerben elérhetőek a testreszabható rangok, VTC információk, közösségi média linkek, közzé tudsz tenni bejelentéseket, híreket és még sok más minden elérhető. Remek visszajelzéseket kaptunk erről a rendszerről és örülünk, hogy a cégek tulajdonosaik élvezik őket.
 • 2019. szeptember 25: ProMods itt vagyunk! - sok évig kérték kérdezték felhasználóink, és végre elérkezett a ProMods a multiplayer-ben. Ezzel kapcsolatban nagyon izgatottak voltunk és vagyunk. A ProMods igénye évek óta magas volt és rengeteg munka volt, hogy eljussunk idáig. Partnereink a ProMods-nál külön köszönetet érdemelnek, hogy lehetővé tették nekünk, úgy szint ahogy a fejlesztői csapatunk is.
 • 2019. október: Hivatalos partnerségek! - örülünk, hogy ez a közösség egyik jellemzőjévé vált. Elismerni azon speciális projekteket, amelyek napról napra rengeteget és több módon adnak hozzá a közösséghez a TruckersMP-hez, hogy egy interaktív, elszánt és aktív közösség legyen a TruckersMP-ben. Egy speciális funkció, amelyek izgalmas kiegészítőket hoznak a jövőben!
 • 2019. október: Patreon indulása! - hogy tovább tudjuk támogatni belső projektjeinket, elindítottuk Patreon oldalunkat, ahol a felhasználók havonta tudnak minket támogatni, amihez szuper menő jutalmak járnak! 

 


2020…

 • 2020. május: A TruckersMP 6 éves lett… - egy újabb masszív mérföldkő a TruckersMP számára a 6. évfordulónk volt, amikor egy hétvégén át eseményeket szerveztük a Truckers.FM-el együtt a ”The Festival” esemény debütálására, ahol a kamionosok kijöhetnek az egyedi színpadunkhoz, amit az Add-On Team készített a gyorsulási pályával egyetemben! A Truckers.FM élő zenét kínált műsorvezetőiktől a teljes esemény folyamán.
 • 2020 július: TFM és TMP játékban - egy nagy fejlesztés a partnerünk számára a Truckers.FM-nek, hogy parancsokat adtunk a játékhoz, amivel a játékosok információkat kaphatnak, hogy mi történik épp a TFM-nél. Ezen kívül egy egyedi rádió dobozt is hozzáadtunk, hogy láthassanak minden információt!
 • 2020. október: Stream Team - 2 év után első alkalommal egy vadonatúj csapatot jelentettünk be a TruckersMP-n belül, a Stream Team-et. E csapat tagjai felelősek a Twitch csatornánkon lévő élőadásokért.
 • 2020. szeptember: Community Contributor újraindítása - a Community Contributor program újra lett dolgozva, ahol a nyilvánosság jelölni tud tagokat, és előléptethetjük őket közösségünkbe azokat, akik elkötelezettek és megteszik az extra mérföldet a TruckersMP népszerűsítésében.
 • 2020. december: Esemény Rendszer - egy régóta várt funkció volt az Event System, amit decemberben megjelent, így a felhasználók már közzé tudják tenni és hirdetni tudják eseményeiket a saját platformunkon. Ezt később integráltuk a VTC-kkel és már az első hónapban több, mint 500 esemény készült!
 • 2020. december: Karácsonyi Konvoj és a Stream Team bemutatása - második éves jótékonysági Karácsonyi Konvojunk a Make-A-Wish szervezetnek volt tartva, ahol több, mint £2500 (1 millió forint) gyűlt össze. Emellett ez volt ez első alkalom, hogy Hivatalos Streamer-jeink élőben voltak!
 • 2020. december: ProMods Canada - hogy a hónap jól végződjön, kiterjesztettük a ProMods-al való partnerségünket azzal, hogy a Kanada módosítást első nap támogattuk, ami a közösségen belül nagyon népszerű volt! 

 


2021…

 • 2021. január: VTC megerősítés újranyitása - újranyitottuk a megerősítéshez való jelentkezéseket azon VTC-knek, akik aktívan használják VTC System-ünket és megfelelnek a követelményeknek több, mint 40 megerősített VTC-vel együtt!
 • 2021. február: 4 millió felhasználó - És itt vagyunk ma, a kemény 4 millió felhasználóval a hálózatunkon belül…

 

További egymillió felhasználót üdvözlünk ebben az elképesztő közösségben. Biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben tovább fogunk nőni még több izgalmas funkcióval, még több fejlesztésekkel, hogy még jobb legyen itt a TruckersMP-nél. Komoly köszönet a staffoknak, nélkületek nem jöhetett volna össze. Ti vagytok, azon elképesztő emberek csoportja, akik ezt a projektet életben tartjátok. Még egyszer szeretnénk megköszönni NEKTEK minden támogatást. Valóban nem tudtuk volna megcsinálni nélkületek.

 

Hogy megünnepeljük ezt a hitetetlen teljesítményt, hihetetlen nyereményjátékokat fogunk tartani közösségi média oldalainkon, játékban és a fórumon! Figyeld közösségi média oldalainkat Twitter-en és Facebook-on.

 

Várunk titeket a következő mérföldkövünkhöz, #TMP7.
A TruckersMP csapata

-->Bejegyzés megtekintése a főoldalon

Edited by Ivonole
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.