Jump to content

TruckersMP 7 Jarig Jubileum - Evenementen


Colored_Greens

Recommended Posts

spacer.png

Hallo!

 

We naderen weer een hele bijzondere tijd van het jaar; over minder dan een week wordt TruckersMP 7 jaar oud!

 

Op 1 mei 2014 heeft TruckersMP (toen nog ETS2MP) haar deuren geopend. We spoelen vooruit naar vandaag; met meer dan 4 miljoen spelers, meer dan €50000 opgehaald voor goede doelen op evenementen in de afgelopen 7 jaar, wat een enorme prestatie is, en miljoenen uren van bij elkaar opgetelde speeltijd, spreekt het succes voor zichzelf!

 

Voor TruckersMP is het jubileum altijd een speciale tijd van het jaar. Het herinnert ons eraan hoe geweldig de community is en wat we samen behaald hebben.  Daarom is het belangrijk om samen te komen en het succes te vieren.

 

Toon jouw steun door #TMP7 in jouw tag te dragen!

 

Dat gezegd hebbende zijn we erg verheugd om onze feestplannen, die over een paar dagen beginnen, aan te kondigen…

 

Vrijdag 30 April 2021

spacer.png

Om de 7-jarig jubileumviering te beginnen nodigen we iedereen van de community uit om met ons mee te doen bij een exclusief evenement, nooit eerder gezien in de community!

 

Net als vorig jaar werken we samen met Truckers.FM om jullie een uniek 6 uur durend festival te brengen!

 

In Silverstone, in de buurt van Londen, openen we ons Festival op een enorme locatie naast de racebaan waar vorige maand het toernooi gehouden werd. Hier zullen een spectaculair op maat gemaakt podium, veel feestversieringen, een dragstrip, racebaan en bovenal geweldige muziek LIVE van de Truckers.FM studio te vinden zijn.

 

Je kan nummers aanvragen, shoutouts insturen en in het spel luisteren via onze nieuwe ingebouwde radio voor Truckers.FM in het tab menu.

Het enige wat jij nog hoeft te doen is eten en drinken meenemen! ? 

 

Maar daar blijft het niet bij. We zullen ook andere bezigheden organiseren, zoals; competities, giveaways, shoutouts en zelfs interviews met TruckersMP Developers en Management!

Dus kom naar het festival, geniet van de muziek, en feest met ons team en de community!

 

Een routebeschrijving naar het festival bij Silverstone zal vanuit Londen gegeven worden. Een aanhanger is niet vereist. Zowel vrachtwagens als auto’s zijn welkom.

Het festival zal draaien op vrijdag 30 april tussen 17:00 en 00:00 UTC.

 

Andere Tijdzones: https://notime.zone/MYBsSLr21CvfN

Server: TMP7 Festival

 

De Festival server zal Non-Collision zijn, dus je plezier zal niet belet worden door iemand die je tegenhoudt terwijl je naar het Festival gaat. Iedereen is welkom!

 

Zaterdag 1 Mei 2021

spacer.png

 

De tweede dag van onze vieringen brengt ons naar American Truck Simulator! Dit jaar zullen we beginnen op het veld van S Crops in Santa Maria, waar een groot parkeerterrein te vinden is net na de afslag van de 101.

 

We zullen S Crops in Santa Maria verlaten en dwars door Amerika naar de beroemde Tucson Race Track gaan. Onderweg zullen enkele giveaways aangekondigd worden, dus zorg dat je radio aan staat en je de aankondigingen in het spel in de gaten houdt.

spacer.png

 

Startlocatie: S Crop, Santa Maria.

Vertrektijd: 17:00 UTC

Eindlocatie: Race Track, Tucson.

Geschatte Duur: 2 uur

Andere Tijdzones: https://notime.zone/MYBsSLr21CvfN

Konvooi Regels: https://forum.truckersmp.com/index.php?/topic/45829-temporary-official-event-rules

 

Zondag 2 Mei 2021

spacer.png

Op dag drie zullen we terugkeren naar Silverstone om op het laatste konvooi te gaan, door het Verenigd Koninkrijk. We vertrekken van de Festival locatie, welke zeker een bezienswaardigheid zal zijn, en reizen door de uitzichten die Groot-Brittannië te bieden heeft!

 

Er zijn grote parkeergebieden op locatie in Silverstone net voorbij de F7 reparatiewerkplaats en het tankstation.

 

spacer.png

 

Startlocatie: Silverstone, naarbij London

Vertrektijd: 17:00 UTC

Eindlocatie: Swansea

Geschatte Duur: 2 uur

Andere Tijdzones: https://notime.zone/MYBsSLr21CvfN

Server: TMP7 Convoy

Konvooi Regels: https://forum.truckersmp.com/index.php?/topic/45829-temporary-official-event-rules

 

TMP7 Freeroam

spacer.png

 

En dat was niet alles! Naast onze drie dagen viering boordevol actie zijn we net als vorig jaar verheugd aan te kondigen dat onze exclusieve ‘Freeroam’ server terugkomt!

 

Als je vorig jaar met ons meegevierd hebt kan je je misschien herinneren dat we voor de tweede keer ooit een unieke server vrijgegeven hebben waarin de community online in een ‘sandbox’ omgeving kon spelen. Het was een enorm succes en we heropenen de server, weer als bedankje aan de community, exclusief voor onze TMP7 vieringen!

 

Dus wat is er bijzonder aan deze server? Op onze TMP7 Freeroam [No Road Rules] server krijgen spelers toegang tot onze politieauto’s, die normaal alleen voor staff bedoeld zijn!

En, om te zorgen dat je kan genieten van de ervaring met verminderde beperkingen, zal de server geen verkeersregels hebben, met botsingen met spelers AAN.

 

De server zal beschikbaar zijn op Euro Truck Simulator 2, en dit jaar voor het eerst ook op American Truck Simulator, alleen van maandag 3 mei tot maandag 17 mei.

 

Klik hier voor de regels van de TMP7 Freeroam server!

 

Bedankt voor al jullie steun! ❤️ 

 

-Het TruckersMP Team

--> Bekijk dit bericht op de hoofdpagina

spacer.png

Pries Logistics | Discord | Website | Insta | Twitter | Facebook

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.