Mr Santa Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 hej mam pytanie a bardziej problem i chciałbym żeby to sie szybko rozwiązało problem jest taki jeżeli chce zainstalować truckers.mp i wybieram wszystko dobrze i już wybrałem tam gdziew mam eurotrucka to wyskakuje mi że nieprawidłowa ścieżka chociaż wszystko dobrze zrobiłem pomocy plssss od dawna chce grac on-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Witam, Upewnij się, czy aby napewno wybrałeś właściwą ścieżkę. Zapoznaj się z tym artykułem: https://truckersmp.com/knowledge-base/article/38 W razie dalszych pytań napisz do nas. Z poważaniem, JJay Retired Team Member Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polyxena Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 //Moved to Polish help section - Pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolskiBelgia6 Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Witam, Twój wątek był nieaktywny przez 3 dni od ostatniej odpowiedzi. Przez brak aktywności muszę go przenieść do nieaktywnych wątków. Jeśli chcesz żebym przywrócił wątek, to napisz do mnie na prywatną wiadomość. Z poważaniem - [C-S] PolskiBelgia6 Trial support TruckersMP //zamykam i przenoszę do nieaktywnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolskiBelgia6 Posted March 9, 2021 Share Posted March 9, 2021 wątek od dawna nieaktywny //przenoszę do nierozwiązanych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts