Jump to content

1.37 Udviklingsopdatering


ZefojGaming

Recommended Posts

Vær hilset!

Siden den officielle frigivelse af 1.37 for American Truck Simulator (ATS) og Euro Truck Simulator 2 (ETS2) for over en måned siden, har vi observeret en tilstrømning af spørgsmål og frustration til multiplayer support på den seneste version.

I dag ønskede vi at nå ud til samfundet for at udtrykke vores gensidige tanker omkring situationen og give et indblik i de aktuelle fremskridt.

eXKLVP4.png

En masse indsats er allerede gået i at portere multiplayer til 1.37, og vi vil gerne forsikre dig om, at der sker fremskridt dagligt. Du vil være glad for at vide, at 1,37 nu er i en "fungerende tilstand", med 90% af arbejdet afsluttet. Dette er gode nyheder, da dette betyder, når vi bruger den nyeste version af ETS2 og ATS, vi kan oprette forbindelse til vores testservere. Hvis der imidlertid vises uventede bugs, kan denne procentdel ændres når som helst.

Der har været nogle spekulationer om den nyeste DLC 'FH Tuning Pack', der forårsager en langsommere fremgang. Heldigvis er dette ikke sandt, da den nye DLC kan understøttes meget hurtigt.

Det, der imidlertid forårsager en forsinkelse i fremskridt, er den nyeste lydmotor (FMOD). Dette er en ny kernefunktion i spillet, der har præsenteret nye udfordringer for vores udviklere. Lige nu geninstallerer de lastbillydene, som bruger 9% af de 10%, der er tilbage for at færdiggøre havnen til 1,37. De resterende 1% er til færdiggørelse af andre mindre opgaver.

I et forsøg på at besvare nogle populære spørgsmål har vi angivet vores svar nedenfor. Hvis der er yderligere spørgsmål, du gerne vil stille, er du selvfølgelig velkommen til at sende det på vores forumemne. Vi overvåger emnet i de næste par dage og besvarer det så hurtigt som muligt.Hvornår forventes multiplayer-understøttelse af 1,37 at frigive?

Du har måske set det nævnt ofte, at 1,37-supporten er 'klar, når den er klar', eller 'den kommer snart'. Vi forstår, at dette ikke er nyttige oplysninger for dig, og det kan være frustrerende, at det ikke får nogen opdateringer om det.

Årsagen hertil er, at der er for mange mulige resultater til at love en bestemt dato. I stedet kan vi kun spekulere i en grov tidsperiode. Hvis tingene ikke går som planlagt, kan dette dog udvides.

Lige nu har kun hovedudvikleren 'mwl4' viden, færdigheder og værktøjer til at forberede havnen fra 1,36 til 1,37. Ud over at han arbejder med opdateringen, har han personlige forpligtelser i den virkelige verden.

Hele holdet støtter ham efter vores bedste evner, men vi er begrænset til kun mindre opgaver.

Husk, at ETS2 og ATS er singleplayer-spil i deres kerne, og at have en fungerende multiplayer i så mange år er en præstation i sig selv! Vi ved, at mange af jer mister tålmodigheden, men at støtte multiplayer kræver en utrolig mængde dygtighed og tid.

Hvordan kan jeg holde mig opdateret med oplysninger om 1,37?

Vi vil sikre dig, at du bliver informeret ved at holde vores sociale mediekanaler og information regelmæssigt opdateret.

Du kan tjekke dem ud nedenfor:

TruckersMP Nyheder | Udviklingsmeddelelser (fora) | Discord | Twitter | Instagram | Facebook

Jeg har allerede opgraderet til 1.37, hvordan kan jeg spille på multiplayer-serverne?

Da multiplayer ikke understøtter 1,37-versionen endnu, skal du nedgradere din spilversion.

Vi har leveret en guide til, hvordan du nedgraderer dine spil til 1,36 her: Sådan nedgraderes

Hvorfor fokuserer du stadig på store officielle begivenheder som Real Operations V9, i stedet for at arbejde på 1.37?

TruckersMP-teamet består af over 200 medlemmer. Hvert medlem har et område i projektet at fokusere på. Officielle begivenheder oprettes af Event Management og Event Team. De bruger samlet tusinder af timer på at give samfundet friske og spændende begivenheder.

Multiplayer-porten til 1,37 er en indsats, som udviklerne fokuserer på. I øjeblikket er det kun mwl4 og ShawnCZek, der arbejder på spilklienten på grund af deres færdigheder og viden på dette område.

Jeg har set en masse klientopdateringer for nylig, bidrager de til 1,37?

De opdateringer, du har set for nylig, var primært bug fixes og funktioner generelt krævet til multiplayer mod. Målversionen for disse opdateringer var mest for 1,36, dog blev der foretaget nogle opdateringer som forberedelse til 1.37.

Disse opdateringer var påkrævede og påvirkede ikke fremdriften på 1,37-opdateringen.

Når sommeren nærmer sig, fjernes forårets vejrmod?

Spring weather mod vil blive fjernet ved frigivelse af multiplayer support til 1.37.

ProMods 2.46 er klar, understøttes den på 1.37?

Oprindeligt er ProMods-serverne offline i et par dage, indtil multiplayer-understøttelse for 2,46 er klar.

Du kan forvente, at ProMods vender tilbage til version 2.46 kort efter frigivelsen af multiplayer på 1.37.

Støttes World of Trucks 'Operation Genoa Bridge' begivenhed?

Da denne begivenhed kun er tilgængelig i 1.37, kan den ikke understøttes endnu. Hvis begivenheden stadig er aktiv, når vi understøtter 1.37, vil den være tilgængelig på multiplayer.

Støttes den nyeste DLC 'FH Tuning Pack'?

Ja. Vi kan støtte FH Tuning Pack DLC meget hurtigt, så du kan forvente, at dette tilføjes i den første opdatering til 1.37.


Dette afslutter vores udviklingsopdatering til 1.37.

Vi vil gerne sige stort tak til alle, der fortsat støtter TruckersMP projektet. Din tålmodighed er meget værdsat, og vi forstår, at du er ivrig efter 1,37 multiplayer-support.

Vi lytter til dine spørgsmål og bekymringer omkring 1.37-supporten og håber, at disse oplysninger har hjulpet dig på en eller anden måde.

-TruckersMP Team

--> Se indlæg på hjemmesiden

 

 

 

 

 

Originalt Indlæg:

 

Edited by ZefojGaming

ZefojGaming

TruckersMP  |  Master Trucker

 


Rules | Recruitment | Support | Feedback | Meet the Team | Guides | Suggestions

Regler | Rekruttering | Support | Feedback | Mød Teamet | Guider | Forslag

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.