Jump to content

TruckersMP bestaat zes jaar!


Recommended Posts

Beste spelers,

 

Vandaag vieren we de zesde verjaardag van TruckersMP! Na maanden van ontwikkeling en slapeloze nachten werd op 1 mei 2014 de alpha versie van onze modificatie gelanceerd voor het publiek. Tot op de dag van vandaag groeien we nog steeds!

 

2019 was een spetterend jaar met veel ontwikkelingen en features voor onze gebruikers. In januari werd het langverwachte Knowledge Base systeem gelanceerd. In dit systeem kunnen we onderwerpen behandelen die vaak de aandacht vragen van onze spelers en kunnen dit direct in allerlei verschillende talen aanbieden, zodat de overgrote meerderheid van de community toegang heeft tot die kennis. In maart werd de eerste regelupdate doorgevoerd omtrent save editing, dit werd uiteindelijk de voorloper van het Road to Simulation beleid. Deze verandering was nodig om de focus van de community terug te brengen naar de oorsprong van het project, simulatie, en werd goed ontvangen door de meesten. In april werd het mogelijk om eigen servers aan te vragen via de Event Server Request feature. Hierdoor werd het voor organisatoren van evenementen veel makkelijker en kwalitatief beter om evenementen in goede banen te leiden.

 

In mei werden we 5 jaar oud. Dit was ook de maand dat we onze officiële Discord guild hebben herstructureert en ook volgde de introductie van onze open-source bot, Botranktir! Ook kregen we toegang tot een exclusieve server URL en werden enkele features toegevoegd. In juli werd het VTC systeem gelanceerd. Gedurende het jaar werden er continu features aan toegevoegd en ook dit jaar hebben we nog plannen voor nieuwe dagen. In juli werd ook ons officiële Instragram account geïntroduceerd waarmee we adembenemende uitzichten van zowel Euro Truck Simulator 2 en American Truck Simulator delen met de community.

 

In augustus werd het tweede deel van het Road to Simulation beleid aangekondigd. Dit betrof voornamelijk interne wijzigingen voor het Game Moderation team en had als doel om het aantal spelers dat lak had aan onze regels drastisch te verminderen. In september werd aangekondigd dat we servers waarop mensen ProMods konden rijden, iets wat al jaren door onze community werd gevraagd werd nu werkelijkheid. In oktober veranderde de focus op donaties naar Patreon. Via onze TruckersMP Patreon konden mensen geld doneren om de ontwikkeling en het onderhoud van het project te ondersteunen en in ruil daarvoor kreeg men exclusieve beloningen. Ook werd in oktober aangekondigd dat we officieel partners zouden worden met TruckersFM en ProMods. De keuze om met hen een partnerschap aan te gaan is omdat zij al jaren een bijdrage leveren aan TruckersMP en onze community.

 

Op 19 oktober werd de ProMods server officieel beschikbaar voor de community. Dit was, zoals al eerder gezegd, één van de meest aangevraagde features binnen onze community en we zijn daarom ook zeer verheugd dat dit nu eindelijk werkelijkheid werd. In november hebben we voor het eerst 3 miljoen geregistreerde gebruikers aangetikt, een onwerkelijk aantal. In januari 2018 tikten we de 2 miljoen aan, wat laat zien dat we als project in relatief korte tijd snel zijn gegroeid. In december, de maand van het geven, besloot TruckersMP om de Make-A-Wish foundation te steunen. Onze community kwam samen om tijdens een konvooi geld in te zamelen voor het goede doel en uiteindelijk werd een fantastisch bedrag van £2565 bereikt!

 

Wat zal 2020 ons brengen?

 

Er staan een aantal veelbelovende features op de planning voor dit jaar. We hopen dat we daarmee de online beleving op onze servers nog beter kunnen maken voor onze gebruikers. Daarnaast hebben we een aantal plannen voor aanvullende Patreon pledges.

 

Bedankt voor jullie steun, we waarderen het zeer. Zonder jullie zou TruckersMP niet kunnen bestaan, door jullie blijft dit project gaande en we zullen ook het komende jaar weer onze best doen om het project draaiende te houden!

 

Het TruckersMP Team

--> Dit is een vertaling. Lees hier de oorspronkelijke versie van dit bericht op de homepage.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...