cello_52 Posted December 18, 2019 Report Posted December 18, 2019 Herşeyi denedim yapamadım biri bilgisayarıma bağlanıp yardım etsin lütfen connetcton erorrety hatası veriyo ets 2
0 Linciano Posted December 18, 2019 Report Posted December 18, 2019 //moved to turkish Help section - Yardım / Destek
0 Mr.Drexy Posted December 19, 2019 Report Posted December 19, 2019 Merhaba @cello_52 anladığım üzere connection error hatası alıyorsunuz >Ekran kartı sürücünüzü güncellemeyi deneyin. >Oyun dosyalarınızı doğrulayın. Steam>Kütüphane>Ets2'ye sağ tıklayın>Özellikler>Yerel dosyalar>Oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrulayın. >Config dosyasıyla oynama yaptıysanız,mümkünse eski haline getirin veya yeni birtanesini edinin. Belgelerim/Euro Truck Simulator 2/config.cfg >Desteklenmeyen modlardan sakının.Buraya tıklayarak multiplayerda hangi modların desteklendiğini öğrenebilirsiniz: >Profil dosyanızla alakalı olabilir,yeni birtane açın. >Eğer bu hatayı kalabalık alanlarda alıyorsanız,gelen güncellemeyle veya bilgisayarınızla alakalıdır. >Dosya eksikliğinden kaynaklanan bir sorunda olabilir oyunu silip tekrar yükleyin. >Hatayı Singleplayer'da alıp almadığınızı kontrol edin. Eğer hatanız hala düzelmez ise buradan detaylı bilgi alabilirsiniz: Umarım yardımcı olur...İyi günler dilerim Saygılarımla Drexy
0 Next7 Posted December 19, 2019 Report Posted December 19, 2019 Merhaba @cello_52 Önce Steam'ı çalıştırıp daha sonra da launcher'ı yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Eğer sorununuz devam ederse, denetim masasındaki program ekle/kaldır aracılığıyla truckersmp'yi silip, bilgisayarı yeniden başlatın. Truckersmp uygulamasını tekrardan indirip, kurun.
0 POPTOYS Posted December 24, 2019 Report Posted December 24, 2019 Merhaba, Verilen cevaplar sorununuzun çözülmesine yardımcı oldu mu? Lütfen bizi bilgilendirin. Sevgiler, poptoys TruckersMP - Support
0 ItsMoruq Posted January 21, 2020 Report Posted January 21, 2020 Merhaba! İlk Başta Ping Seviyenizi Kontrol Etmenizi Öneririz Eğer Windows 10 Kullanıcısıysanız Ayarlar/Sistem/Windows Uptade Kısmından Sisteminizi Ve Bilgisayarınıza Bağlı Olan Driverleri Güncelleyiniz (Aygıt Yöneticisinden De Yapabilirsiniz.(Driver= Pcnize Takılı Olan Parçalar Ekran Kartı Vb.)Ve TruckerMP Launcheri YÖNETİCİ Olarak Çalıştırınız Sorununuz Çözülmediyse Bana Veya Forumdaki Arkadaşlarımıza Danışabilirsiniz İnstagram :mehmet_eminm Sağlıklı Ve Şifa Dolu Günler Dileriz Yine Bekleriz ItsMoruq
0 SkortiL [TR] Posted January 24, 2020 Report Posted January 24, 2020 Merhaba, Konu sahibi tarafından gerekli süre içerisinde dönüş olmadığı için konuyu inaktif bölümüne taşıyorum. Sorununuz hala devam ediyor ise destek sisteminden bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Destek Sistemi: https://truckersmp.com/support/tickets Destek Sistemi Nasıl Kullanılır?: Saygılarımla, SkortiL [TR] TruckersMP Support //Kilitlendi ve İnaktif Konular'a taşındı. Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team
0 SkortiL [TR] Posted February 1, 2020 Report Posted February 1, 2020 Merhaba, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulardan Çözülemeyen konulara taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Saygılarımla, SkortiL [TR] TruckersMP Support //Çözülemeyen Konular'a taşındı. Sincerely, SkortiL [TR] Create a Support Ticket / TruckersMP Rules / Feedback / Guides / Meet the Team
Question
cello_52
Herşeyi denedim yapamadım biri bilgisayarıma bağlanıp yardım etsin lütfen connetcton erorrety hatası veriyo ets 2
8 answers to this question
Recommended Posts