NebojsaBrnatovic Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Cao svima prijatelji, kad sam igrao na tastaturi euro truck 2 mp, u krivinu sam mogo sa 50 60 bez problema posto sam kupio volan i on radi ok sad kad vozim 50 60 i ocu u krivinu da udjem samo se izvrce ako moze pomoc neka ne razumem sto se prevrce ko lud nema stabilnost znaci nad tlom sto se tice volana ne ide opste brzo levo desno vec kako ja namestim tako i on skrece :/
Nemac011 Posted December 6, 2019 Report Posted December 6, 2019 Ako volan pravi samo pola kruga, to je veliki problem, jer ti kad udaris u granicnik na pola kruga on vrti volan maksimalno. Moras kupiti volan koji moze da okrene bar 900° da bi imao pun dozivljaj u krivini. Pozdrav
CroTruck Posted December 12, 2019 Report Posted December 12, 2019 Provjeri u postavkama osjetljivost i linearnost.
R3Z4N4CHR Posted December 24, 2019 Report Posted December 24, 2019 Najčešće bude problem kod osjetljivosti volana , te linearnost , ako ti bude trebalo kakve pomoći samo se javi!
OmSaL Posted October 7, 2020 Report Posted October 7, 2020 @NebojsaBrnatovic Zdraveite, molya proverete i korigiraite nastroikite si za chuvstvitelnost Report a User | Appeal a Ban | Feedback System | Support System | Knowledge Base | Event Request | Rules | Event Rules | Meet the Team | Join the Team
Leon Baker Posted February 14, 2021 Report Posted February 14, 2021 Hello there, Due to this post being inactive, I am going to lock and move it to archive in order to keep our forum organised. Sincerely, BL4CK$K1LL Forum Moderator // Locked & Moved to Archive 1
Recommended Posts