Jump to content
Samito_BG

Ръководство за хора които имат проблеми/лагове, когато друг играч се приближи.

Recommended Posts

Здравейте хора. Прочетох някои от вашите доклади за грешки, омоления за помощ относно новия проблем за актуализация.

 

Някои от вас може да имат проблем, когато друг човек стигне до зоната ви на 500 метра, вашата игра замръзва и може да помогне за злополука, ако някой шофира зад вас / вие сте в конвой / и т.н.

 

Аз съм мислил за някои неща и логично това ми дойде наум.

 

Аз също имах същия проблем. Играех с приятел в продължение на 2 дни и много пъти имах изоставането. Винаги шофирах зад себе си, така че той винаги трябваше да ме чака и това е, което измислих, и ще

повярвате ли? Всъщност работи толкова добре, че всъщност мога да карам през Ротердам през натоварените часове без малко закъснение или някъде другаде. Закъснението просто свърши тук.

 

Мислех, че нещото дойде с новата актуализация. (Е, мога да призная, преди време нямах проблеми, сега отново изтеглих MP и започна да се случва. Пускам лаптоп с процесор Intel I7-2670QM, 4GB RAM, Nvidia Geforce 610M 2GB VRAM Video карта и операционна система Windows 10 64bit.Имам добър интернет, така че замръзването не трябва да е проблем нали?
Точно. Въпросът е, че новият DLC Cabin Accesories прави това да се случи. Сега не се притеснявайте, пак можете да го използвате и БЕЗ изоставане.
Всичко, което трябва да направите е:

 

* Свържете се с ETS2MP
* Натиснете TAB
* Щракване с десния бутон на мишката
* Като цяло, намерете "Зареждане на аксесоари за кабината"
* Уверете се, че е (НЕИЗБРАН/ ИЗКЛ.)

 

Това, което прави, е само да изключва аксесоарите на кабините, които се зареждат от ДРУГИТЕ ИГРАЧИ. Всичко ще бъде наред за вас, ще видите аксесоарите си, те ще се люлеят, ще бъдат на мястото, на което сте ги сложили, просто няма да видите аксесоари на други хора, след като спрете до тях (ситуация: Вие и вашият приятел играете ETS2MP през цялото време и двамата разполагате с аксесоарите на Cabin Accessories DLC, и двамата слагате неща в кабината като телефони, лаптопи, портфейли, стикери, завеси и др. Когато и двамата спрете, ако погледнете в камиона му, няма да видите нито един от аксесоарите му в кабината, както преди, но все пак ще видите вашия, което е добре.)


Надявам се това да помогне !

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...