[CL] BSaboTage Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 بعضی موقع پیش میاد هنگام آنلاین بازی کردن یهو اینترنت قطعو وصل میشه اونوقت دوباره باید برای آنلاین شدن از کل بازی بیرون بری دوباره بیای تو این یکم ناخوشاینده امید وارم تو آپدیت های بعدی یه قابلیتی رو اضافه بشه که بشه دوباره کانکت شد از توی خود بازی ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sometimes, when playing online, there are problems that lead to interrupting the Internet. And to connect to the episode online, you have to enter the game from the beginning This problem is unpleasant Hope to be added in the next updates to be able to be online again after being offline. Thanks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Point Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 اره خیلی .وضعیت بدی هست باید یه چیزی اضافه بشه که کسی اگر دیسکانکت شد بتونه دستی مجدد کانکت شه نه اینکه از بازی بره بیرون و دوباره بیاد تو و ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[CL] BSaboTage Posted May 31, 2019 Author Share Posted May 31, 2019 آره باید کلا از بازی بیای بیرون خیلی روی اعصابه 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shayrin Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 مهدی مگه اینو پیشنهاد ندادی؟ نگفتن چرا قبول نکردن؟ Languages: | انجمن فارسی قوانین | استخدام | پشتیبانی | بازخورد | مشاهده اعضای تیم | راهنما | سیستم پایگاه دانش | پیشنهادات Rules | Recruitment | Support | Feedback | Meet the Team | Guides | Suggestions ——————————————————————————————————————————————————————————————— Personal contact info: | YouTube | Twitch | Discord | “You must expect great things of yourself before you can do them.” —Michael Jordan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Point Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 من اینو پیشنهاد ندادم وخیلی دوست دارم بدونم چرا اینو قبول نمیکنن و این ایتم حس میکنم خیلی ضروری هست و نیازه . چون هر سری اگر بخواد از بازی خارج بشه و وارد بشه خیلی زمان از دست میده و عملا بخاطر اینترنت و مخصوصا اینترنت ما که دائما کیک میشیم اذیت کننده هست .امیدوارم براش راهی یا روشی ارائه بدن 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi_13007 Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 به سیستم هم فشار میاره از بازی در بیای دوباره وارد بشی الان یه مدت هست من از بازی انداخته میشم بیرو دوباره بر میگردم به بازی نمیدانم چطوری هست بدون اینکه از بازی خارج بشم دوباره بر میگردم 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chev Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 از آنجایی که این تاپیک بیشتر از 1 ماه غیر فعال بوده است، به بایگانی منتقل می شود //Moved to Archives - بایگانی Have a question? Feel free to message me. Feedback | Rules | Support | News | Meet the Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts