Jump to content

Instrucțiuni legate de raportarea pe website


InvisibleRaptor
 Share

Recommended Posts

A existat o confuzie mare când vine vorba despre evidență, ce este acceptat ca o evidență validă și ce ne interesează când utilizatori raporteaza pe cineva pe website-ul nostru. Acesta este locul unde poți afla cum ți se numără reporturile și cum să ai o șansă mai mare în a fi acceptate. Noi ne ocupăm de reporturi după metoda primul venit, primul servit (FIFO). Ceea ce înseamnă că reporturile mai vechi se vor procesa înaintea reporturilor mai noi. Fiți vă rog răbdători pentru că numărul de reporturi variază și de asemenea și timpul în care ne ocupăm de ele. Punerea staff-ului să îți vadă reportul nu va fi tolerată.

Notați vă rog, că acestea sunt doar instrucțiuni, ci nu reguli. Pentru a vedea regulile, referindu-ne la regula §1.4, dați click aici . Dacă se întâmplă ceva ce trece peste aceste intstrucțiuni, nu înseamnă ca reportul dvs. este incorect.


Ce fel de evidență trebuie să prezint?

Cerem evidență video pentru aproape fiecare motiv. Când ni te prezinți cu o evidentă, trebuie să fie neaparat înregistrată de tine. Ceea ce înseamnă că nu poți să aduci un stream sau un video de la alt jucător, pe care să-l pui in report. Evidența nu trebuie să fie tăiată, retușată sau blurată în nici un fel. Videoclipurile pot fi tăiate doar pentru a arăta timpul potrivit al incidentului. De asemenea, videoclipurile mai lungi de 5 minute trebuie să conțină neapărat timpi, care să ducă la acțiunea incidentului din videoclip. Pentru evidența video, trebuie să vedem clar numele utilizatorului și ID-ul lui. De asemenea, videoclipurile trebuie să fie înregistrate într-o calitate destul de mare, pentru ca numele și ID-ul din joc să se poată citi clar.


Motivele care cer evidență video sunt următoarele:
 

 • Ramming
 • Blocking
 • Condus pe drum incorect
 • Depășire necorespunzătoare
 • Reckless Driving
 • Conducerea necorespunzatoare a unui convoi/Abuz de masina
 • Hacking
 • Racing
 • Abuz al stației/ insultarea pe stație.


Motive care pot avea evidență foto:
 

 • Insultarea în chat (toată caseta text trebuie să fie pornită pentru context)
 • Tag/Nume/Avatar nepotrivit
 • Mașină cu remorcă (mașina și remorca trebuie să se vadă clar, preferabil cu tag-ul remorcii pornit)
 • Save/Editing excesiv


Dacă nu îți vezi un motiv aici, cel mai bine este să aveți evidență video pentru că evidența video este mereu preferată și aveți șanse să fie acceptată în comparație cu o evidență foto. (Notați vă rog faptul că motivele prezentate aici nu pot rezulta într-un ban neapărat. Acestea sunt doar exemple de motive care cer evidență video). De asemenea, țineți vă rog minte că unele reguli care se aplică pe Severele Simulation nu se aplică și pe Serverele Arcade. Poți citi diferențele folosind link-ul de mai jos.


Regulament TruckersMP


Ce este ”/pinfo”, trebuie să fie în evidența mea?
Comanda /pinfo [ID] este comanda care arată ID-ul de pe TruckersMP și cel de pe Steam în momentul în care introduci ID-ul utilizatorului din joc. Această comandă este în special folositoare pentru a identifica utilizatorii în cozile mari sau când există utilizatori cu nume similar. Când raportați un jucător, nu este obligatoriu să aveți această comandă în evidență sau să aveți un screenshot separat atașat reportului, dar este foarte recomandat să o atașați pentru că demonstrează faptul că jucătorul pe care îl raportați este cel prezentat în video. Dacă utilizatorul a închis jocul înainte să scrieți această comandă, nu vă îngrijorați, vă puteți încă trimite reportul, dar există o șansă ca acesta să fie respins din cauza ID-ului incorect.


Cât de lungă trebuie să fie evidența mea video?
Când ne uităm la lungimea unei evidențe video, ne asigurăm că este între 15 secunde și 1 minut. Un videoclip mai scurt de 5 secunde poate fi clasificat ca evidență insuficientă pentru că nu arată destul dintr-o situație pentru a se crea o concluzie despre vina cui a fost. Dacă evidența ta este mai lungă de 1 minut și 30 de secunde, am vrea să ne dați timpul în care s-a întâmplat ceva, într-un comentariu la report. Reporturile făra acești timpi pot fi respinse având evidența prea lungă.


Ce website trebuie să folosesc pentru a-mi încărca evidența?

Există 3 site-uri principale unde preferăm ca jucătorii să își încarce videoclipurile. YouTube, Plays.Tv și Vimeo sunt cele mai frecvent folosite site-uri. Pentru imagini, Imgur și Lightshot sunt acceptabile. Depinde de unde locuiești, uneori poți să nu ai acces la aceste site-uri. Site-uri alternative precum DailyMotion, VidMe sau Google Drive sunt toate acceptabile de asemenea. Dar dacă poți folosi unul dintre site-urile menționate mai sus, am prefera ca tu să le foloseși pe acelea. Vă rog notați faptul că noi nu descărcăm evidența. Orice report care ne cere să descărcăm evidența dvs. va fi automat respins pentru că descărcarea evidenței reprezintă un risc de securitate.


Ce fac dacă trebuie să raportez mai mulți jucători?
Dacă trebuie să raportezi mai mulți jucători fie cu un singur video sau cu mai multe videoclipuri, crează te rog 1 report pentru un jucător. Acest lucru va asigura precizia și eficiența cu care vor fi ocupate reporturile. Țineți minte să adaugați timpul corect dacă videoclipul conține mai multe incidente în care ai fost implicat.


Cât de mult timp trebuie să fie evidența mea disponibilă?
Evidența ta trebuie să fie disponibilă pentru minim 1 lună după ce expiră ban-ul. Deci, dacă un utilizator pe care l-ai raportat, a primit ban, iar ban-ul îi expiră pe 1 Ianuarie, evidența ta trebuie să fie valabilă pentru vizionare până pe 1 Februarie. Dacă evidența ta nu este disponibilă pentru acest interval, ban-ul poate fi șters de pe profilul utilizatorului și poate primi unban, depinde de când a fost evidența ștearsă. Acesta este de asemenea motivul pentru care nu trebuie să foloseși evidența altor oameni pentru că nu te poți asigura că va fi disponibilă pentru intervalul cerut. În plus, se numește copyright, în momentul în care folosești conținutul altcuiva pentru scopuri diferite făra accesul lui. Pentru mai multe informații, vedeți regula §1.4 din regulile noastre, care conțin cerințe detaliate despre raportarea utilizatorilor.


Ce fac dacă vreau să raportez un membru staff TMP?
Dacă dorești să creezi un report cu privire la un membru din echipa TMP, trebuie să folosești neapărat Sistemul nostru de Feedback. Acolo ne poți prezenta o descriere și orice evidență relevantă pe care o vei putea avea.


Dacă ai întrebări legate de sistemul de raportare de pe website, verifică ghidul și întrebările frecvent adresate, aici.


Vezi postul pe website aici

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.