Pawellos Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Nick w grze: Pawellos Wiek 20 lat Miejsce zamieszkania Białystok woj.Podlaskie Sterowanie: Klawiatura SteamID 64 lub adres do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198081666886/ Staż w grze: na obecnym koncie mam 70h,ale przedtem grałem dużo poza steam. Czy dostałeś kiedykolwiek bana?: Nie Przedstaw się: Witam nazywam się Paweł mam 20 lat.Niedawno skończyłem szkołe teraz jestem w trakcie szukania pracy.Szukam firmy by dobrze się bawić oraz być uczestnikiem różnorodnych konwojów. Inne: Posiadam dużo dodatków Vive la France,Scandinavia,Going East.Czasu na obecna chwile mam dość dużo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaszek99 Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Firma Potwory I Spółka powstała 30.08.2015 ale tak naprawdę jesteśmy na rynku już od ponad 4 lat. Jak pewnie większość użytkowników wie, że nasza firma działała wcześniej pod nazwą potężnej spedycji VectrixTrans. - Miłą i przyjazną atmosferę - Kulturę - Super zabawę w dobrym towarzystwie - Wszelką pomoc w każdej sprawie - Częste konwoje organizowane przez administracje - Każdy pracownik ma możliwość organizacji konwoju - Możliwość jazdy własnym ciągnikiem - Super forum oraz własny komunikator Discord - Własny system raportów - Możliwość wspólnej zabawy w innych grach - Możliwość jazdy na Multiplayer oraz Single Player - Możliwość tuningowania pojazdów na Single Player - Konkursy - Awanse - Rywalizacja w TOP 5 - Wiek minimum 16 Lat - Sprawny mikrofon - Zadaniem Rekruta jest przejechanie 10 tyś km na okresie próbnym który trwa 7 dni - Aktywność - wybór Etatu Kierowcy - Pół Etatu 7 tyś km. na 14 dni lub - Pełny Etat 14 tyś km. na 14 dni (dodatkowa premia) - Kultura osobista - Podstawowe znajomości przepisów ruchu drogowego - Umiejętność jazdy w grupie / konwoje - Mile widziane dodatki : Going East ( Ekspansja Polska ) , Skandynawia , Vive la France , Italia , High Power Cargo, Heavy Cargo pack, American Truck Simulator ( Lecz nie jest to wymogiem ) Rekrutacja - KLIK Kontakt: [email protected] Strona Internetowa : http://portal.potworyispolka.net.pl/ Forum : http://forum.potworyispolka.net.pl/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzeSznik Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
〘FELEK〙 Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] JakubP Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 On 9/1/2018 at 6:30 PM, [GTW] JakubP said: Firma GTW Logistic została założona 15 sierpnia 2018. Kierując się mottem firmy brzmiącym "GTW Logistic, firma stworzona z pasji do gry" naszym głównym celem jest zapewnienie miłej oraz rodzinnej atmosfery dla każdego pracownika firmy. Można nas znaleźć na drogach Europy oraz szosach Ameryki. Baza GTW Logistic znajduje się obok głównej siedziby Włoskiej firmy Cargotras która jest także naszym głównym partnerem. Jako solidny przewoźnik stawiamy na długotrwałą oraz owocną współpracę z kontrahentami. Jako wyrozumiały zarząd cenimy sobie doświadczonych jak i początkujących kierowców 1. Wiek minimalny 18 lat (brak wyjątków) 2. Podstawowa znajomość regulaminu firmy GTW Logistic 3. Kultura osobista 4. Sprawny mikrofon oraz Discord 5. Posiadanie wszystkich dodatków mapowych do Euro Truck Simulator 2 Właściciele: JakubP, Medyk, Towarowy, Kavson kliknij Link to comment Share on other sites More sharing options...
.MM. Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobuz PL REC Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 On 9/9/2018 at 5:38 PM, Lobuz PL REC said: Euro-Trans to wirtualna spedycja, która została założona 30.05.2016 roku. Jesteśmy rzetelną firmą, dbającą o swoich ludzi. Obecna liczba kierowców wynosi 11 ponieważ firma się na nowo formuje i powoli staje na nogi dla tego potrzebujemy konkretnych kierowców z głową na karku. Baza naszej firmy znajduje się w Poznaniu. Ilość Kierowców 11/20 Rekrutacja ON Założyciel: Lobuz Prezes : Night Master Z-ca Prezesa: Wiśnia Dyr.ds.mediów: DimGulf Dlaczego nasza firma ? Jesteśmy kierowcami z doświadczeniem, znamy bardzo dobrze przepisy ruchu drogowego, posiadamy kanał na Team Speak 3, stronę internetową firmy jak i również prowadzimy Trucksbook. Jesteśmy bardzo zgraną ekipą, pomagamy sobie wzajemnie. Nie wymagamy dużo od nowych kierowców, DLC mile widziane aczkolwiek nie koniecznie musi być. Organizujemy przynajmniej 2 konwoje tygodniowo w godzinach odpowiadających ekipie. Oferujemy: Miłą atmosferę Zabawę Konwoje Własny server na TS3 Konkursy Równość Minimum 16 lat Team Speak 3 + mikrofon Znajomość przepisów ruchu drogowego Garaż w Poznaniu Kultura osobista Rekrutacja Rozmowa z założycielem na TS3, o rekrutacji Okres próbny to kilka do kilkunastu tras TeamSpeak 3 : et-h.pl E-mail: [email protected] Malowanie Kierowcy Malowanie Rekruta Reveal hidden contents Ts3: eurotranshandzel.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziada Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Wątek nieaktywny przez tydzień. Gdybyś chciał przywrócić wątek, napisz mi wiadomość. //Przenoszę do Archiwum CV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts