Jump to content

Recommended Posts

Hallo truckersmp staff.

 

Ik rijd sinds afgelopen tijd steeds vaker met de pilot car tussen duisburg en calais omdat het daar altijd zo druk is. Maar mag je als pilot car zeg maar achter de truck blijven staan wanneer die is gecrashed is tot diegene weer wegrijdt? Dit bedoel ik met de zwaailichten om mensen op te hoogte te brengen dat er wat aan de hand is.

 

groetjes,

Menno

Link to post
Share on other sites

Hallo,

 

Je zwaailichten aanhebben dat mag niet als er meer dan 25 andere spelers in de buurt zijn, want zeer vaak het geval is op de weg van Calais naar Duisburg.

Als er een ongeluk voor je is gebeurt dan mag je wel achter de vrachtwagen blijven staan met je knipperlichten aan, want je knipperlichten zijn bedoeld om te waarschuwen dat er een ongeluk is gebeurd of als er een file is.

 

Met vriendelijke groet,

TimeTimes

Link to post
Share on other sites
Guest Frosty.

Hallo,

 

Wat TimeTimes vertelt klopt deels, het is niet toegestaan om je zwaailampen aan te hebben in gebieden waar meer dan 25 spelers zijn. Doe je dit wel, dan riskeer je een kick. Parkeren achter een gecrashte truck is eigenlijk ook niet echt toegestaan, want je bent dan eigenlijk de regel "useless traffic" aan het breken:

 

§2.6 - Useless Traffic / Inappropriate parking*

Repeatedly driving to and from an area of high population with no aim other than to cause more traffic. Parking or stopping in areas of high population for no reason. This applies to areas with 25+ users. Using the designated car parks is fine when there is low traffic in the area.

 

Je parkeert in dat geval achter een truck, in een druk gebied. Dat is niet toegestaan en hiervoor kun je zelfs gebanned worden. We appreciëren jouw hulp, maar doe dit toch maar niet. Het beste is uiteindelijk om gewoon door te rijden en die truck maar laten liggen. Hij gaat uiteindelijk zelf naar een service station of hij wordt gekickt. Je mag uiteraard altijd een berichtje in de chat zetten dat er een vrachtwagen gecrashed is.

 

Zoals de regel wel vertelt, overigens, is dat je dit wel mag doen in gebieden waar het niet heel druk is. Daar zorg je niet voor extra lag, en daarom is het daar dus wel toegestaan.

 

Ik hoop je hiermee genoeg geïnformeerd te hebben.

 

Fijne dag nog!

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
  • Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...