wildcl4wz Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 (Konum uygun yerde değilse taşıyabilir misiniz?) Herkese merhaba, Semih 18 yaşındayım yaklaşık olarak 4-5 yıldır kendi çapında grafik yapan birisiyim. Genellikle Gta San Andreas Multiplayer oyunlarında sunucularda grafiker / yönetici olarak uzun süredir takılıyorum Bu konuda çok iyi olduğumu söyleyemem hobi olarak yaptığım için boş vakitlerimde yapıyorum. Daha çok tanıtım reklam veya sosyal medya tasarımlarını yapıyorum. >_< Konuda öneri, fikir, şikayet aklınıza ne gelebiliyorsa benimle paylaşabilirsiniz. Lojistik sahipleri veya açma düşüncesinde olanlara yardımcı olabilirim logo tanıtım afişi vs. Şimdiden teşekkürler. Örnek çalışmalarımı buraya atıyorum diğer tasarımlarımı özel mesaj olarak isteyebilirsiniz. Başka platforumun oyunları ve sunucuları olduğu için reklam vs olmasını istemedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Sarac Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Güzel Çalışmaların Var , Kendini Geliştirirsen Daha İyi Yerlere Gelirsin Başarılar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildcl4wz Posted June 11, 2018 Author Share Posted June 11, 2018 On 07.06.2018 at 10:33 AM, Quartexy said: Güzel Çalışmaların Var , Kendini Geliştirirsen Daha İyi Yerlere Gelirsin Başarılar Teşekkür ederim >_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opssoryy Posted June 20, 2018 Share Posted June 20, 2018 Bu işte kendini geliştir derim. Hem ileri de ek işin olur hemde bu işten her zaman ekmek yersin. Güzel çalışmalar tebrik ederim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2018 Share Posted June 22, 2018 Çalışmalar Çok Güzel Emek Verip Güzel İşler Ortaya Sunmuşsun. Bu Güzel Paylaşımları Devam Ettirsen Çok Güzel Olur. Başarılarının Devamını Dilerim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildcl4wz Posted June 27, 2018 Author Share Posted June 27, 2018 On 20.06.2018 at 3:55 PM, Opssorry said: Bu işte kendini geliştir derim. Hem ileri de ek işin olur hemde bu işten her zaman ekmek yersin. Güzel çalışmalar tebrik ederim. Hobi olarak yapıyorum, şuan para kazanma gibi bir fikrim yok. Diğer oyun platformlarında takılıyorum. >_< On 22.06.2018 at 6:32 PM, Uzman Oyuncu said: Çalışmalar Çok Güzel Emek Verip Güzel İşler Ortaya Sunmuşsun. Bu Güzel Paylaşımları Devam Ettirsen Çok Güzel Olur. Başarılarının Devamını Dilerim. Başka platformlarda projelerde olduğu için fazla atamıyorum. Yakında konuyu güncelleyeceğim. Teşekkürler *-* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 Gerçekten aralarından bazılarını çok sevdim. Emeğinize sağlık. En sondaki bannerden banada yapabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildcl4wz Posted June 27, 2018 Author Share Posted June 27, 2018 İsme takılmayın lütfen, sadece kendimi denemek ve örnek bir logo tasarımı yapmak için " Ay Yıldız" ismini kullandım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildcl4wz Posted June 27, 2018 Author Share Posted June 27, 2018 Konumu aşağıda ki genel bölüme taşır mısınız? Pek fazla yetkilileri bilmediğimden etiketlemedim. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? https://forum.truckersmp.com/index.php?/forum/228-show-your-work/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suleyman.53 Posted June 27, 2018 Share Posted June 27, 2018 44 minutes ago, XecutioneRR said: Konumu aşağıda ki genel bölüme taşır mısınız? Pek fazla yetkilileri bilmediğimden etiketlemedim. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? https://forum.truckersmp.com/index.php?/forum/228-show-your-work/ Belirtmiş olduğunuz yer genel bölümdür ve ingilizce yazılması gereklidir. Bu konu oraya uygun değildir çünkü oyun ile ilgili olmalıdır. Konu içeriği türkçe olduğu için ve TruckersMP oyunları ile alakalı bir konu olmadığı için konu dışı bölümünde kalması gerekmektedir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RequieB Posted July 11, 2018 Share Posted July 11, 2018 Konu üzerinden 14 gün geçmesini takiben konuyu kilitliyor ve arşive taşıyorum. //Locked and moved to Turkish Archive due to inactivity for 14 days. RequieB Game Moderator of the Year 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts