SI3RAK Posted May 14, 2018 Report Posted May 14, 2018 Witam mam problem w ats po zainstalowaniu win10 (wcześniej 7) w grze zmieniło się wygladzanie krawedzi na 75% i gdy chce zmienić ns więcej wywala mi grę bez zadnego komunikatu i drugie to zauważyłem ze mam zablokowane fps ns 30 a wcześniej były odblokowane
OPservator Posted May 14, 2018 Report Posted May 14, 2018 Hej! Za blokadą FPS najpewniej stoi synchronizacja pionowa - poprawia ona wizualne doznania z rozgrywki wprowadzając minimalne opóźnienie w sterowaniu (dla większości ludzi nieodczuwalne, szczególnie przy grze pokroju ETS/ATS). Jeśli chodzi o wyłączanie gry bez żadnego komunikatu - brakuje Ci pamięci RAM, system próbując się bronić "zwalnia" pamięć RAM, wyłączając program, który zużywa jej najwięcej (w tym przypadku ATS). Tak jest skonstruowany Win10, nic nie poradzisz
JJay Posted May 15, 2018 Report Posted May 15, 2018 Miałem ten sam problem. Postanowiłem wrócić do poprzedniego systemu. Po co się męczyć skoro można powrócić do poprzedniej wersji. Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Adrian22-PL Posted May 20, 2018 Report Posted May 20, 2018 Wątek nieaktywny //Zamykam i przenoszę do nieaktywnych Kind regards, Adrian22-PL
Adrian22-PL Posted May 30, 2018 Report Posted May 30, 2018 Z powodu braku aktywności +5 dni przenosimy to do nierozwiązanych tematów Jeśli będziesz mieć problem w przyszłości, utwórz nowy temat lub utwórz zgłoszenie do pomocy technicznej /// Przeniesiono do nierozwiązanych tematów Kind regards, Adrian22-PL
Recommended Posts