Miszel215 Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 Witam, mam problem. Zauważyłem, że mogę jechać maksymalnie 90-95km/h. Wszedłem do ustawień gry i okazało się, że mam zaznaczone "Ogranicznik prędkości", odhaczyłem go i wróciłem do gry. Jednak dalej mogłem jechać maksymalnie 90-95km/h, ponownie wszedłem do ustawień gry i dalej miałem zaznaczonego "Ogranicznik prędkości". Za każdym razem gdy odhaczę "Ogranicznik prędkości" i wyjdę z ustawień to z powrotem automatycznie ta opcja zaznacza się. Nie biorę zleceń z WoTr. Bardzo proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowboj Posted May 4, 2018 Share Posted May 4, 2018 @Miszel215 a na jakim serwerze bo jeśli byłeś na EU#1 to maksymalna prędkość na tym serwerze jest ok. 95km/h a na serwerach EU#2 i EU#3 można pojechać więcej niż 95km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszel215 Posted May 5, 2018 Author Share Posted May 5, 2018 Gram na EU2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EPS!LON Posted May 5, 2018 Share Posted May 5, 2018 Sprawdź czy nie masz zaznaczonego speed limitera w ustawieniach taba. Jak odpalić ustawiania taba: Kliknij TAB. Kliknij prawy przycisk myszy. Kliknij zębatkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszel215 Posted May 5, 2018 Author Share Posted May 5, 2018 Wszędzie mam odznaczoną funkcję "Ogranicznik prędkości" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meitt Posted May 14, 2018 Share Posted May 14, 2018 Wątek nieaktywny Zamykam // Przenoszę do nieaktywnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian22-PL Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 Z powodu braku aktywności +5 dni przenosimy to do nierozwiązanych tematów Jeśli będziesz mieć problem w przyszłości, utwórz nowy temat lub utwórz zgłoszenie do pomocy technicznej /// Przeniesiono do nierozwiązanych tematów Kind regards, Adrian22-PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts