S.W. s.r.o. Pavel340 Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 Dobrý den, ahoj Chtěl bych se zeptat, jestli by bylo možné udělat návěs v naší firemní barvě popř. jak se to dělá. Viděl jsem totiž firmy, které měly stejné návěsy a my by jsme ve firmě chtěly taky své firemní návěsy. Děkuji za případnou odpověď a ochotu a také se omlouvám za případné chyby, psal jsem to na telefonu a moje tlusté prsty se s malími tlačítky telefonu moc nekamarádí:)
Burner Posted August 7, 2017 Report Posted August 7, 2017 Nedá sa mať firemné návesy. Dá sa mať len pomódované návesy, módy si nájdeš niekde na internete, ak teda myslíš tie farebné, napr. celé čierne, červené, atď.
S.W. s.r.o. Pavel340 Posted August 7, 2017 Author Report Posted August 7, 2017 Ano, myslím barevné jenomže my nemůžeme najít tu naší barvu a přeskinovat to taky neumíme. Tak asi budeme muset změnit firemní barvu. Děkuji moc za rychlou a ochotnou odpověď.
S.W. s.r.o. Pavel340 Posted August 7, 2017 Author Report Posted August 7, 2017 Děkuji moc myslím že ten zelený by mohl být on opravdu moc děkuji za pomoc a ochotu
i z m Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 //Locked & moved to Archiv due to inactivity for 14 days.
Recommended Posts