Vilshiion Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 Witajcie, mam problem. Instaluje multiplayera z tej strony "truckersMP". Mam plik w winraru "launcher 1004" ble ble ble.. wypakowuje i klikam, aby zacząć instalacje, na początku akceptuje te wszystkie rzeczy tak jak jest w poradniku, ale utknąłem w momencie gdzie muszę otworzyć folder z euro truck'a ("select your American Truck Simulator directory) .. dochodzę do tego folderu, klikam na niego i wyskakuje mi, że "You must select valid American Truck Simulator Path" .. I nie wiem co dalej .. Chyba, że problem jest w tym, że teraz nagle muszę znów wydać kase i specjalnie instalować American truck~, bo Euro już mam.. nie ogarniam tego, a na wielogodzinne szukanie po necie nie mam czasu. Już i tak zmarnowałem na to dobre 3 godziny.. Bardzo bym podziękował za jakąś konkretną pomoc
naxcel ( PL ) ( GB ) Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 Instalujesz TruckersMP tylko dla ETS2 czy też dla ATS? Podczas instalacji musisz wybrać dla której z gier instalujesz multiplayer.
HaQOfficial Posted July 15, 2017 Report Posted July 15, 2017 Beta Tester and Translator Since 2018.03.03
[JT]Rosyjski Elektryk Posted August 12, 2017 Report Posted August 12, 2017 Przy instalacji masz krok w którym musisz wybrać co instalujesz i domyślnie są zaznaczone ATS i ETS2 a skoro nie posiadasz ATS'a po prostu musisz od kliknąć okienko z ATS'em. Proste REKRUTACJA OTWARTA Strona internetowa System VTC TruckersMP
Daniellus Posted September 4, 2017 Report Posted September 4, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych.
Recommended Posts