Krzychu102 Posted June 27, 2017 Report Posted June 27, 2017 Witam gdy wchodzę w Truck Mp i klikam Launch Ets 2 Wyskakuje mi taki błąd: Proszę o podanie mi dokładnej wersji an której gra mi się odpali ponieważ szukałem już na kilku i cały czas mam ten sam błąd. Wiem jak zmienić wersję tylko nie wiem na którą proszę o pomoc.
0 naxcel ( PL ) ( GB ) Posted June 27, 2017 Report Posted June 27, 2017 Nie odpali Ci się na żadnej wersji. ETS 2 otrzymał aktualizację, do której jeszcz nie ma TruckersMP. Downgrade ETSa też na to nie pomaga. Musisz poczekać. W międzyczasie potrenuj w trybie single. A tak poza tematem: ludzie, czytajcie inne wątki, aktualności, informacje. Co chwila pojawia się to samo pytanie "dlaczego nie działa MP?" Jak wół jest napisane na górze każdego działu odnośnie zaistniałej sytuacji.
0 Krzychu102 Posted June 27, 2017 Author Report Posted June 27, 2017 Okej bardzo dziękuje za pomoc Sorki jestem jeszcze trochę nie ogarnięty w sprawie forum itp.
0 arusf2011 [PL/EN] Posted June 28, 2017 Report Posted June 28, 2017 Problem rozwiązany, najlepsza odpowiedź oznaczona. Zamykam i przenoszę do Rozwiązanych.
Question
Krzychu102
Witam gdy wchodzę w Truck Mp i klikam Launch Ets 2 Wyskakuje mi taki błąd:
Proszę o podanie mi dokładnej wersji an której gra mi się odpali ponieważ szukałem już na kilku i cały czas mam ten sam błąd.
Wiem jak zmienić wersję tylko nie wiem na którą proszę o pomoc.
3 answers to this question
Recommended Posts