promastergaming1112 Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Nick w grze: Driver Wiek: 13* Miejsce zamieszkania: Polska, Śląsk, Katowice Sterowanie: Klawiatura, pad, myszka zależy co chcę SteamID 64 lub adres do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/olakom/ Staż w grze: Samą grę dostałem 5 lat temu (na płycie) ale 2 lata temu kupilem Steam'ową wersję Przedstaw się: Jestem Marcin. Mam 13* lat. Pochodzę z Katowic. Mam prawie każdy dzień wolny (w tygodniu) oprócz czwartków Inne: Posiadam TrucksBook, nie robie głupot ale są problemy z mikro Dziękuję i Pozdrawiam * Jeśli jest napisane że mam 13 lat to proszę mi nie dawać ofert od firm które są powyżej mojego wieku. Życzę miłego dnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
arusf2011 [PL/EN] Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 A ja Ci podziękuje za CV. Szkoda, że dopiero teraz to zauważyłem... Po 1 - nie pełny wzór. Po 2 - masz na koncie 4 bany, do których się nie umiesz przyznać... Fajnie, że informujesz o tym, że masz "13 lat"... Ale zachowałeś się jak 3latek... Zamykam i bez zatrzymania przenoszę do Archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts