promastergaming1112 Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 Nick w grze: Driver Wiek: 13* Miejsce zamieszkania: Polska, Śląsk, Katowice Sterowanie: Klawiatura, pad, myszka zależy co chcę SteamID 64 lub adres do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/olakom/ Staż w grze: Samą grę dostałem 5 lat temu (na płycie) ale 2 lata temu kupilem Steam'ową wersję Przedstaw się: Jestem Marcin. Mam 13* lat. Pochodzę z Katowic. Mam prawie każdy dzień wolny (w tygodniu) oprócz czwartków Inne: Posiadam TrucksBook, nie robie głupot ale są problemy z mikro Dziękuję i Pozdrawiam * Jeśli jest napisane że mam 13 lat to proszę mi nie dawać ofert od firm które są powyżej mojego wieku. Życzę miłego dnia
arusf2011 [PL/EN] Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 A ja Ci podziękuje za CV. Szkoda, że dopiero teraz to zauważyłem... Po 1 - nie pełny wzór. Po 2 - masz na koncie 4 bany, do których się nie umiesz przyznać... Fajnie, że informujesz o tym, że masz "13 lat"... Ale zachowałeś się jak 3latek... Zamykam i bez zatrzymania przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts