DjArchan Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 Cześć. Nie wiem czy to ten dział, ale bardzo Was proszę o pomoc. Mianowicie. W Ets2 podczas gry online działa wszystko normalnie, zaś po wejściu normalnie w tryb singleplayer dosłownie 10-12 sekund działa wszystko normalnie, po czym gra się zawiesza. Nie wiem o co chodzi. Modów nie mam. Drugi profil na single ( nie używałem go do multi ) działa bez zarzutu. Próbowałem wszystkiego, odinstalowałem multi - nic. Myślałem że to problem że coś kupiłem w multi ( tiry, zatrudnienie załogi itd. ) Pozwalniałem załogę, sprzedałem tiry. Ba, nawet kupiłem dla siebie nowego tira i dalej nic. Problem robi się tylko gdy wejdę w tryb jazdy. Póki jestem w menu, jest dobrze. Proszę, pomocy. P.S. nie mogę się teleportować ( Przy użyciu pomocy drogowej, skorzystaniu z promu, czy przeskoczeniu do dealera zawiesza mi grę ).
TheHell [PL] Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Wydaje mi się, że profil może być uszkodzony. Stwórz nowy profil i zobacz czy twój problem będzie dalej występował.
ElectroMusic! Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Na profilu, który powoduje błąd, wczytaj wcześniejsze zapisy. Być może w jakimś zapisie został wprowadzony błąd i ciągnie się przez cały czas powodując zawieszanie. <->
[WLKP CARGO] Pyskaty Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Sprawdź to co wyżej koledzy napisali i też może sprawdź spójność plików może coś w plikach jest nie tak. My Fanpage:https://www.facebook.com/pyskatypl/
Recommended Posts