Miszel215 Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Witam, mam pytanie w jaki sposób mogę sprawdzić ID na TruckersMP? Potrzebuje pewnego gracza ID do złożenia skargi. Szukałem na forum ale nie znalazłem jeszcze takiego tematu, jeżeli już jest to przepraszam i proszę o linka do tego tematu. Pozdrawiam.
0 Bandero Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 1 hour ago, krzysiek544[PL] said: ^ Wejdź w folder ETS/ATSMP > logs > log_spawning i w notatniku kliknij edycja > znajdź i tam wpisz nick gracza którego chcesz zgłosić To jest właśnie sposób na sprawdzenie TruckersMP ID. Na filmiku na szybko Ci pokazałem o co chodzi.
0 terrordrome Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Możesz sprawdzić poprzez komendę na czacie /pinfo [numer obok nicku gracza] lub naciskając TAB. Prawym przyciskiem myszy aktywujesz kursor na MP, klikasz na nick gracza, naciskasz Report i tam wyświetla Ci się informacja o danym graczu.
0 Guest Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Wątek został ponownie otwarty i przeniesiony do działu pomocy na prośbę @#GRUBYZWARSAW# [WARSAW] [PL]
0 Miszel215 Posted August 21, 2016 Author Report Posted August 21, 2016 A w jaki sposób, mogę sprawdzić jego ID po za grą? Kiedyś działała ta strona: http://truckersmp.wooqash.net/ ale niestety już nie działa.
0 krzysiek544[PL] Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 ^ Wejdź w folder ETS/ATSMP > logs > log_spawning i w notatniku kliknij edycja > znajdź i tam wpisz nick gracza którego chcesz zgłosić
0 Miszel215 Posted August 21, 2016 Author Report Posted August 21, 2016 33 minutes ago, krzysiek544[PL] said: ^ Wejdź w folder ETS/ATSMP > logs > log_spawning i w notatniku kliknij edycja > znajdź i tam wpisz nick gracza którego chcesz zgłosić I znajdę tam jego ID? Chodzi mi o ID to po założeniu konta (stałe), nie o to co ma się zmienne (przy każdym wejściu do gry)
0 Miszel215 Posted August 21, 2016 Author Report Posted August 21, 2016 Dziękuję bardzo wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam.
0 KOZIK_ Posted August 21, 2016 Report Posted August 21, 2016 Problem rozwiązany. Zamykam i przenoszę do rozwiązanych
Question
Miszel215
Witam, mam pytanie w jaki sposób mogę sprawdzić ID na TruckersMP?
Potrzebuje pewnego gracza ID do złożenia skargi.
Szukałem na forum ale nie znalazłem jeszcze takiego tematu, jeżeli już jest to przepraszam i proszę o linka do tego tematu.
Pozdrawiam.
8 answers to this question
Recommended Posts